Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 9 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Nico uit Temptation Island vertelt hoe hij écht over Bert denkt

Er zijn dit jaar een aantal echte hoofdrolspelers in Temptation Island ‘Love or Leave’ en Nico en Bert horen daar zeker bij. Vooral Bert met zijn hevige emoties en rare uitspraken valt op bij de kijker maar ook zeker bij zijn Temptation Island-collega’s. Soms leken de andere jongens tijdens de opnames ook te twijfelen aan de plotselinge uitspraken van Bert.

Want ja, die waren ook wel heel erg gek.

De drama gaat door

De opnames zijn natuurlijk al lang afgelopen en het is nu wachten op de aflevering die donderdag op Videoland verschijnt. Het is dan tijd voor het laatste kampvuur.. Dit betekent nog meer beelden, onthullingen en de gevreesde confrontaties. We hebben vorige week allemaal kunnen zien hoe Nico het wel heel erg gezellig had met dreamdate Laure. Bert had het iets minder gezellig. Hij raakte zelfs emotioneel en gaf zelfs toe Delphine te missen. Wat!?

Vragenrondje Nico

Gisteren hield Nico een Q&A op zijn Instagram-account. Volgers konden vragen insturen en deze waren natuurlijk Temptation Island gerelateerd. Een van de vragen luidde: ‘Wat vonden jullie nou echt van Bert?’. Nico besluit deze vraag eerlijk te beantwoorden.

Het antwoord is als volgt: ‘Op tv laten ze natuurlijk enkel de verhalen van @vanuytrechtbert zien. Eerlijk waren we daarmee ook klaar na een tijdje. Maar buiten dat is Bert echt geen verkeerde jongen. Hij komt op voor andere en heeft een heel klein hartje.’

Ook laat Nico weten dat hij het niet eens is met alle kritiek op Bert: ‘Een grapje maken is niet erg, maar vind het niet kunnen hoe sommige mensen hem volledig uitmaken.’

Nico Instagram
Instagram @nicogossye

De dreamdate

Een andere volger vraagt: ‘Heb je spijt van de dreamdate?’ Waarop Nico antwoordt met: ‘Nee heb geen spijt van de dreamdate. Ik heb een gezellige, luidruchtige date met @fit.met.lau (Laure) gehad daar.’ Nou dat is duidelijk!

Nico Laure
Instagram @nicogossye

Als laatste vraagt er nog iemand: ‘Hoe gaat zo’n terugvlucht. Zit je naast elkaar op apart?’
Nico: ‘Ik zat naast Bert..’

Wij zijn benieuwd wat er allemaal besproken is tijdens deze vlucht!

Nico Instagram
Instagram @nicogossye

OMG! Nico onthult dít grote geheim tijdens het kampvuur op Temptation Island