Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 4 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Het is weer tijd voor drama: de dreamdates op Temptation Island gaan van start

Vandaag kunnen we weer kijken naar een nieuwe aflevering van Temptation Island! Het is de dag van de dreamdates, wat ook betekent dat het laatste kampvuur er aan zit te komen. De deelnemers worden zichtbaar zenuwachtig voor reünie maar proberen er nog een laatste leuke avond van te maken. Voor sommige lukt dit natuurlijk beter dan voor anderen.

Let op: spoileralert!

Efrain krijgt shockerend bericht van Aylin

Aan het einde van de vorige aflevering konden we zien hoe Viktor de villa binnenkwam met een onverwachte mededeling: Efrain kreeg extra beelden te zien. Tijdens de aflevering van vandaag kunnen we eindelijk zien wat er op deze beelden te zien is.. Efrain’s (ex?)-vriendin Aylin vertelt dat ze klaar is met de relatie en dat ze er mee wil stoppen. Dit komt als een grote shock voor Efrain en de hele villa leeft met hem mee. Shallie wil Efrain troosten maar hij laat dit uit boosheid niet toe.

Problemen voor Nico

Ook Nico heeft het niet makkelijk. Hij dacht er zeker van de zijn dat zijn connectie met Laure iets was wat hij verder wilde onderzoeken maar het gaat hem toch net iets te snel. Ook vindt hij het lastig dat Laure al gevoelens voor hem heeft en hij wil haar niet kwetsen. Presley speelt hier op in door hem te vertellen dat zij ook wel mee wil op dreamdate.

Shallie is klaar met Efrain

Na een bewogen avond is Shallie eigenlijk wel klaar met Efrain. Ze vindt het niet kunnen hoe hij haar ‘aan de kant heeft geschoven’ nadat zij er altijd voor hem is geweest. Ook laat ze weten dat hij maar beter iemand anders kan kiezen voor de dreamdate omdat zij niet meewil. Oei..

Tijd voor de welbekende Temptation Island dreamdates

Dan is het eindelijk zover, tijd voor de dreamdates! De koppels verblijven op de mooiste plekken in-en rondom Barcelona. Wouter, Julia, Bert, Efrain en Aylin hebben gekozen om een goede vriend mee te nemen op date zodat de avond gezellig wordt maar wel zonder gedoe. Nico, Donna en Delphine denken hier net wat anders over. Nico neemt toch Laure mee, want hij heeft wel een goede klik met haar. Donna neemt Jimi mee en Delphine gaat met Joop. Snel kijken, want het wordt wel héél gezellig tijdens deze dates..

Is er nog kans op verzoening na Temptation Island tussen Bert en Delphine?

Opvallend is dat er tijdens de dreamdate van Bert aan hem gevraagd wordt of hij nog denkt dat het na Temptation Island goed kan komen tussen hem en Delphine. Hij laat weten: ‘Dan moet ik echt op beelden zien dat er niet gezoend of meer gebeurd is.’ Hij vervolgt: ‘Maar eerst begint het met publieke excuses voor de dingen die ze gezegd heeft en ook voor de reden waarom ze die dingen gezegd heeft.’

Zijn date vraagt: ‘Dus ik hoor dat er nog een kans is dat het goed komt?’ Bert: ‘Ja, onder die voorwaarden.’ Ook laat hij weten dat hij haar nog altijd mist.. Bert toch.

Het Temptation Island-drama houdt niet op: nóg meer onthullingen