Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 3 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Videoland deelt eerste beelden van het nieuwe seizoen van Prince Charming

Kan jij ook niet wachten tot het nieuwe seizoen van Prince Charming op Videoland verschijnt? Gelukkig hoef je niet lang meer te wachten, je kunt vanaf 24 november genieten van de zoektocht naar ware liefde. Prince Charming Chris gaat de uitdaging aan.

Nog maar 3 weken!

Prince Charming

In dit tweede seizoen van de datingshow zal 28-jarige Chris Berendse centraal staan. Deze vrijgezel komt uit Limburg en heeft een tijdje in Utrecht gewoond, maar hij woont nu in Amsterdam. Hij werkt bij een groot accountantskantoor als HR Development Adviseur. Hij is op zoek naar de ware liefde en denkt dat dit avontuur hem daarbij kan helpen.

Teaser

Videoland postte vandaag een teaser op Instagram, maar ook Chris laat van zich horen. Hij schrijft, “Trots en dankbaar dat ik het stokje of beter gezegd “het handje stropdassen” mag overnemen van Marvin 🤩. Of mijn zoektocht nét zo romantisch eindigt als die van @marvin.wijnans en @Ferdipool gaan we vanaf de 24e zien op Videoland! Spannend”

Bekijk de teaser van Videoland hieronder:

We kunnen dit seizoen ook genieten van een wekelijkse Videoland Viewing Party: Prince Charming. Dit programma wordt presenteert wordt door Robbert Rodenburg.

Marvin en Ferdi

We hebben in vorig seizoen allemaal kunnen zien hoe Marvin de liefde vond bij Ferdi. Na lang twijfelen en een verkeerde afslag (Marnix) zijn de twee inmiddels helemaal gesetteld en hartstikke gelukkig samen. Ze hebben zelfs een huis gekocht!

Ze nemen ons zelfs mee in het verbouwingsproces, want ze hebben wel een bouwvalletje gekocht. De relatie lijkt er gelukkig niet onder de lijden.. Ze posten regelmatig foto’s samen op feestjes, bruiloften, op vakantie en ga zo maar door. De twee zijn het realityprogramma dan ook eeuwig dankbaar.

Ben jij ook zo’n fan van de villa waar Prince Charming en de vrijgezelle heren in verblijven gedurende de opnames? Dan heb je mazzel, want je kunt de accommodatie gewoon huren via Airbnb. Leuk ideetje voor volgende zomer?