Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 21 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Het Temptation Island-drama houdt niet op: nóg meer onthullingen

Het lijkt elke week erger te worden: het drama op Temptation Island. De hoofdrollen in dit verhaal zijn vooral weggelegd voor Bert, Delphine, Nico en Efrain. Deze deelnemers zorgen elke week wel weer voor nieuwe ophef. Deze week kunnen we rekenen op nog meer onthullingen en zelfs agressie.

Let op: Spoiler Alert!

Temptation Island Drama

In het tweede seizoen van ‘Love or Leave’ zien we veel emotioneel drama. Het fysieke vreemdgaan blijft tot nu toe uit, maar er zijn wel al heel wat nare, kwetsende onthullingen gedaan. Zo onthulde Nico eerder dat hij tijdens zijn relatie met Donna het bed heeft gedeeld met iemand anders, Bert vertelde dat Delphine tijdens hun relatie een soa heeft opgelopen en Delphine vertelde dat Bert twee keer een prostituee heeft bezocht. Je kunt je voorstellen dat dit niet positief uitpakt voor het proces van de koppels.

Ook de aflevering die vanaf vandaag op Videoland staat stelt niet teleur.

Delphine krijgt beelden

In de laatste aflevering zien we hoe Delphine haar tablet afgaat. Met onverschillige houding drukt ze op play. Wat ze te zien krijgt is de onthulling van Bert van afgelopen week: namelijk het verhaal dat Delphine thuis een soa zou hebben opgelopen. De onverschilligheid zakt snel weg en maakt plaats voor woede, Delphine stormt de kamer uit en slaat met de deur.

Bert doet nóg een onthulling aan Victor

Als Victor langskomt in de mannenvilla en een gesprek aangaat met de heren, doet Bert nóg een onthulling, namelijk dat er een dame thuis op hem wacht. Wat?! Naar eigen zeggen is er tijdens de relatie met Delphine nooit iets gebeurd, behalve dat er berichten tussen hem en de dame is kwestie zijn uitgewisseld. Zelfs Victor vindt het aantal onthullingen van Bert opvallend, en vraagt hem ‘of er nog meer zullen volgen of dat nu alles echt verteld is’.

Reactie instagramaccount reality.fbi

Het Instagram-account @reality.fbi post een reactie op de laatste onthulling van Bert:

realityfbi
bron: story @reality.fbi

Zij denken te weten wie deze vrouw is. Het zou gaan om vrouwelijke dokter die 45 jaar of ouder is. Oh oh.. Bert toch.

Efrain krijgt beelden

Delphine is niet de enige die deze aflevering beelden te zien krijgt. Ook de tablet van Efrain gaat af, waarop zijn vriendin Aylin te zien is in dronken toestand. Aangezien het koppel van tevoren heeft afgesproken dat Aylin niet te veel zou drinken schrikt Efrain van deze beelden. Na de schrik reageert hij boos en gefrustreerd, dit uit hij door deur een klap te geven.

Wouter reageert op beeld Efrain

De rest van de jongens lopen geschrokken achter Efrain aan, waarna Bert en Wouter de beelden zelf ook wel eens willen zien. De jongens vinden de beelden van Aylin eigenlijk niet zo erg, omdat ze enkel dronken te zien is en zich niet bezig houdt met andere jongens.

Wat Wouter wél ziet op de beelden, is zijn vriendin Julia, die alleen achter blijft in de kamer met Niels. Dit raakt bij hem een gevoelige snaar en ook hij slaat tegen de deur aan. Beide heren lopen nu gefrustreerd rond en moeten gekalmeerd worden door de andere mannen en de vrijgezelle dames.

Volgens de deelnemers is het dan nu echt over met alle onthullingen.. toch denken wij dat er volgende week wel weer iets naar boven komt drijven. Wat denk jij?

Temptation Island: dit drama tussen Bert en Delphine zagen we niet aankomen