Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 9 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Barman Victor uit First Dates is weer gelukkig in de liefde

Wij zijn fan van het programma First Dates. De schattige, ongemakkelijke en soms totaal niet passende dates zijn heerlijk om naar te kijken. Maar dat is niet het enige wat fijn is om naar te kijken: menig kandidaat vertrekt liever met knappe barman Victor dan met hun eigen date.

En dat snappen wij wel.

Gelukkig in de liefde

Barman Victor lijkt voor veel vrouwen in Nederland een droomman: lang, knap, mooie ogen en een vlotte babbel. Hij is dan ook de perfecte barman voor het programma en is naast zijn looks ook goed in staat om de date-kandidaten op hun gemak te stellen. Zelf was Victor lange tijd gelukkig in de liefde, maar deze zomer kwam er verdrietig bericht dat er na drieënhalf jaar een einde was gekomen aan zijn relatie. Dit betekende wel dat Victor weer beschikbaar was.. tot grote blijdschap van vrouwelijk Nederland.

Inmiddels gaat het weer een stuk beter met Victor en is hij zelfs weer gelukkig in de liefde! Hij werd een aantal weken geleden samen gezien met een vrouw terwijl hij vakantie aan het vieren was op Curaçao. Toen was hij nog wat terughoudend met commentaar geven. Maar nu is hij wel klaar voor een kleine toelichting aan Shownieuws: ‘We kenden elkaar dik twee weken en toen zaten we al samen op Curaçao’.

Check it out: déze deelnemer van de Bachelorette doet mee aan First Dates

Geen bekende Nederlander

Victor laat wel weten dat het nog niet officieel ‘aan’ is tussen hem en zijn nieuwe vlam. Hij vertelt wel heel enthousiast: ‘Maar gaan er wel vol voor met z’n tweeën!’. Als Shownieuws aan de barman vraagt of hij ook wat over de dame in kwestie wil vertellen dan zegt hij verlegen: ‘Dat wil ik best doen maar wel privé. Het is ook helemaal geen bekende Nederlander en dat hoeft ze ook niet te worden’.

Lief! Wij hopen dat Victor heel gelukkig wordt met zijn nieuwe liefde.