Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 4 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Famke Louise krijgt een eigen realityserie op Videoland en dit is wat we weten

Famke Louise krijgt samen met haar vriend Denzel Slager een realityserie op Videoland. Eerder heeft Famke Louise ook al een documentaire reeks over haar leven gehad. Dit jaar is de realityserie ‘Famke & Denzel’ te zien op Videoland.

Famke & Denzel

Het koppel geeft in de realityserie een exclusief kijkje in hun dagelijkse leven. In de achtdelige serie zien we onder andere hoe de zwangerschap van Famke Louise verloopt. Alles komt aan bod: de echo’s, babyshowers en het shoppen voor babyspullen. Daarnaast gaan Famke en Denzel op zoek naar een huis, ook dit is te zien in de realityserie.

Op Instagram plaatsen de twee allebei een teaser voor de realityserie, met de tekst: “Ruim een jaar samen, dolverliefd en in verwachting van hun eerste kindje: Famke Louise en Denzel Slager. De nieuwe realityserie “Famke & Denzel” geeft een uniek en exclusief kijkje in het dagelijks leven van het koppel. De camera’s mogen overal bij zijn en het stel deelt meer dan ooit. Zo volgt de achtdelige Videoland Original hen op de voet tijdens alle aspecten van Famke haar zwangerschap, van de zware tot de bijzondere momenten. Ook is de zoektocht naar een nieuw huis, de verhuizing en alles wat daarbij komt kijken exclusief te zien en deelt het stel alles over de carrièreplannen.”

Bekijk hier de teaser:

Zwangerschap Famke Louise

In augustus maakte Famke Louise bekend dat ze zwanger was van vriend Denzel Slager. Dit deden ze doormiddel van een video op Instagram. “👶🏽🍼 : Klein wondertje van mama & papa.. Ik kan mij nu al geen leven meer voorstellen zonder jou. De liefde die ik door mijn lichaam voel stromen is onbeschrijfelijk. @famkelouise_ ik had dit met niemand anders gewild, je gaat een geweldige moeder zijn. Ik hou zielsveel van jou ❤️.. Wij kunnen niet wachten om je vast te houden en nooit meer los te laten. See you soon x je vader 🤍.”

Huh? Heeft Tony Junior alweer een nieuwe liefde gevonden?