Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 4 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Huh? Heeft Tony Junior alweer een nieuwe liefde gevonden?

Er is weer nieuws over Tony Junior! Van de string van Maan boven zijn bed, naar gespot worden op de datingapp Bumble. Hij date er (blijkbaar) nog steeds volop los. Op de Instagram van RealityFBI lijkt het erop dat de oud-bachelor weer de liefde heeft gevonden.

Nieuwe vriendin voor Tony Junior?

Op Instagram is in een video te zien hoe er een vrouw wordt afgezet door Tony Junior op zijn bekende scooter met luipaardprint. Je hoort hoe ze afscheid van elkaar te nemen en Tony’s stem is duidelijk te horen. In de video zijn kusgeluiden te horen en woorden als “dag schat”, “doei lieffie” en “ik app je later”.

Het is inmiddels duidelijk dat de vrouw uit de video Julia heet. Nee, het gaat niet om Julia Sinning, winnares van De Bachelor. Het gaat om Julia Bouwmeester. Haar Instagram is vanaf dit weekend privé, waardoor we niet veel weten over deze mogelijke nieuwe liefde van Tony Junior. Het enige wat we wel weten is dat ze rond de 22 jaar oud is.

De liefde van zijn leven

Kort na zijn Bachelor-avontuur gaf Tony Junior een exclusief interview waarin hij vertelde dat ex Maan de liefde van zijn leven is. Dit bleek toen ook uit de aflevering van Rooijakkers Over De Vloer waarin te zien was dat hij de string van Maan boven zijn bed heeft hangen. Tony kon hier zelf nog wel om lachen, maar zangeres Maan was hier niet zo blij mee.

Nu heeft Tony Junior een mogelijke nieuwe liefde. Hier is Julia Bouwmeester te zien, samen met de video: