Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 4 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 40

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 40 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 40

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Heb jij deze week een grote hang naar spanning en avontuur? Laat je daar dan niet van weerhouden. Pak je koffers. Zoek het avontuur op. Je zult zien dat de nieuwe ervaringen je goed doen. Nieuwe contacten beuren jou immers altijd uit een dipje.

2. Stier

Laat je niet overhalen tot iets waar je niet volledig achterstaat. Jouw handelen blijft immers altijd jouw verantwoording. Dit geldt ook als blijkt dat alles verkeerd is gelopen omdat je naar een verkeerd advies hebt geluisterd.

3. Tweeling

Je wordt je er deze week plotseling van bewust dat jij je niet zo kunt bewegen als je graag zou willen. Probeer die banden die jou beperken in je vrijheid te veranderen. Maak knelpunten bespreekbaar en betrek daarin vooral je eventuele partner.

4. Kreeft

Jij bent deze week zeer betrokken bij de problemen van anderen. Je hebt zelf echter ook een leven met eigen problemen, verlies dat niet uit het oog. Het is leuk om andermans problemen op te lossen, het is beter om je eigen problemen op te lossen.

5. Leeuw

Jij bent altijd wel in voor iets aparts. Aan creatieve ideeën ontbreekt het jou ook deze week niet. Als je die, met jouw tomeloze inzet, dan ook nog kunt omzetten naar iets tastbaars, dan kun jij echt iets bijzonders bereiken deze week.

6. Maagd

Jij wilt iets bereiken, maar alleen sta je voor je gevoel niet sterk genoeg. Zoek daarom nog deze week een partner. Eén met complementaire competentie, iemand die jou aan kan vullen. Samen kunnen jullie er gegarandeerd een groot succes van maken.

7. Weegschaal

Bepaalde dingen houd jij voor onmogelijk. Dat is misschien niet altijd de beste houding. Laat je deze week eens verrassen. Stel je open voor iets waarvan je altijd dacht dat het niet mogelijk was. Je zult verrast zijn als het toch realiteit wordt.

8. Schorpioen

Deze week zijn het vrouwen die voor onrust zorgen om je heen. Wellicht word je ergens tegen je zin in bij betrokken. Kies geen partij als je dat niet wilt. Maak duidelijk hoe je er over denkt. Dit zal anders niet in jouw voordeel uitpakken.

9. Boogschutter

Je gevoelens worden deze week flink geraakt. Daardoor ben je uit je evenwicht en kun je ongewild anderen kwetsen. Neem “even” de tijd om weer emotionele rust te vinden. Blijf in de toekomst kijken, laat je optimistische houding niet varen.

10. Steenbok

Je hebt deze week veel verplichtingen aan je hoofd. Probeer te leren wat echt bij jou hoort en wat niet. Als jij je in de toekomst meer daar op richt en de rest laat liggen, dan voelen je activiteiten ook niet meer als verplichting.

11. Waterman

Een familielid zal het één en ander aan te merken hebben op je leven. Vergeet niet dat het jouw leven is. Er heeft altijd wel iemand wat te klagen. Wees gelukkig met je leven. Laat je niet uit het veld slaan, maar geef je eigen mening.

12. Vissen

Je partner is de laatste tijd in een goede en gulle bui. Jij geniet eindelijk weer eens volop van zijn/haar aanwezigheid. Verspil die aandacht niet. Zorg er voor dat je die aandacht ook teruggeeft. Zo kun je deze sfeer structureel maken.

Dit artikel verscheen eerder op Metro.