Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 4 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Dit is de nieuwe vriend van ‘Terror Twin’ Esmee van Ex On The Beach: Double Dutch

In 2019 deed Esmee Ipema mee aan Ex On The Beach: Double Dutch. Vanaf eind 2019 heeft Esmee ongeveer anderhalf jaar een relatie gehad met ‘haar’ Jeroen. Deze relatie is zo’n vier maanden geleden uitgegaan. Toch heeft ze niet lang alleen hoeven zijn na de breuk. Esmee, beter bekend als ‘Terror Twin’ heeft namelijk een nieuwe vriend.

Nieuwe vriend Esmee

Esmee en Jeroen waren ongeveer anderhalf jaar samen. Er ging een gerucht rond dat het koppel uit elkaar ging, omdat zij heimwee had naar het single leven. Toch heeft ze niet lang van haar vrijgezellenleven kunnen genieten. Ze liet namelijk een maand na de breuk al weten dat ze een nieuwe vlam heeft. “Ik had dit nooit zo snel kunnen bedenken, maar toch is er iemand die mijn hartje sneller kan laten kloppen.” Love Reality deelt een foto van Esmee met haar nieuwe vriend. Onderaan het artikel zie je de foto.

Zwangerschap tweelingzus Sharon

Esmee heeft een nieuwe vriend, maar Terror Twin Sharon is al ruim 38 weken zwanger. In april maakte ze dit leuke nieuws bekend. Toch riep dit de nodige vragen op bij haar volgers, er werd namelijk gespeculeerd dat ze geen vriend had. Een paar maanden na de bekendmaking showde ze via Instagram in een boomerang haar vriend.

Dit is de nieuwe vriend van Esmee:

Shaney en Davi van Ex On The Beach nemen een break in hun relatie