Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 3 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Killing Eve deelt een korte trailer voor het vierde en laatste seizoen

Ben jij ook zo’n fan van Sandra Oh en Jodie Corner? Er komt dit jaar een vierde seizoen van Killing Eve, maar helaas maakte BBC bekend dat dit het laatste seizoen van de serie wordt. De nieuwe trailer laat zien dat het zeker weer een spannend seizoen gaat worden.

Dit is alles wat we over het nieuwe seizoen weten.

De eerste beelden van seizoen 4

BBC deelde zes (ja, zes!) foto’s van het nieuwe seizoen. Wat betekent het allemaal?! We zien onder andere Jodie Corner als een soort heilige, Sandra Oh met een blonde pruik en Fiona Shaw die met een verontwaardigd gezicht naast het zwembad zit. Daarnaast heeft BBC ook een korte trailer gedeeld. Eerder deelde ze een teaser voor het laatste Killing Eve seizoen. Bekijk die hieronder:

Wat wordt de plot van seizoen 4 van Killing Eve?

Dit zegt producer Sally Woodward Gentle (via Digital Spy) erover: “Eve en Villanelle, die elkaar aan het einde van seizoen 3 in totale beroering hebben achtergelaten op Tower Bridge, worden in seizoen 4 gegooid om erachter te komen wat ze voor elkaar betekenen anderen en waar hun leven nu voor staat. En terwijl Carolyn in koelen bloede een man heeft neergeschoten, probeert ze erachter te komen wie verantwoordelijk is voor de aanslag op haar zoon. Deze wordt een stuk persoonlijker en gepassioneerder dan de voorgaande seizoenen.”

Deze foto’s geven onze een eerste kijk op het vierde seizoen:

BBC
BBC
BBC
BBC
Killing Eve
BBC
BBC

Wie speelt er in het vierde seizoen?

Jodie Comer en Sandra Oh keren terug voor hun rol als Villanelle en Eve. Ook Fiona Shaw en Camille Cottin keren terug als Carolyn en Hélène. De rest van de cast is nog niet duidelijk, aangezien veel personages in het derde seizoen werden vermoord.

Wat heeft de cast gezegd over het vierde seizoen van Killing Eve?

Nadat het vierde seizoen was aangekondigd vertelde Sandra Oh: “Killing Eve is een van mijn grootste ervaringen geweest en ik kijk ernaar uit om binnenkort weer in Eve’s opmerkelijke geest te duiken. Ik ben zo dankbaar voor alle cast en crew die ons verhaal tot leven hebben gebracht en voor de fans die zich bij ons hebben gevoegd en die terugkomen voor ons spannende en onvoorspelbare vierde en laatste seizoen.”

Jodie Comer deelde haar reactie op het einde van de serie, aan NBC vertelde ze: “Ik had een klein moment waarop ik de filmklapper zag en ik had een soort brok in mijn keel.”

Op de vraag of ze al Villanelle aan het rouwen was, vertelde ze: “Nog niet, want ik kan het niet laten. Ik heb nog twee maanden [om te filmen].” Ze vervolgde: “Het is als een marathon. Als je aan de start staat, kun je niet aan de finish denken.”

In een interview met Harper’s Bazaar in november vertelde ze: “Het is triest, weet je? Ik ben al heel, heel lang bij dit personage. [Maar] ik heb liever dat we met een goede noot eindigen en onze integriteit behouden, in plaats van door en door te gaan en de deur uit te worden geschopt.”

Is er een releasedatum of een trailer?

In Amerika komt Killing Eve uit op 27 februari 2022, wanneer de serie in Nederland te zien is, is nog niet duidelijk. Wel is er een korte trailer uitgebracht. Bekijk de trailer hieronder:

Wij kunnen niet wachten op het vierde seizoen!

Dit is alles wat we weten over het vierde deel van After: ‘After Ever Happy’