Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 30 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit is alles wat we weten over het vierde deel van After: ‘After Ever Happy’

Ben jij net zoals wij ook zo’n fan van de After-films? Dan hebben we goed nieuws! Niet alleen is het derde deel, After We Fell, te zien op Amazon Prime Video, er komt zelfs een vierde deel. De eerste trailer van After Ever Happy is uit en Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin keren terug voor hun rol als Tessa en Hardin.

Dit is alles wat we over After Ever Happy weten.

After Ever Happy

Het vierde deel van After is net zoals de vorige delen gebaseerd op de boeken van Anna Todd. Hier is een beschrijving van waar de film over gaat:

Het vierde deel gaat het laatste deel van de After-reeks worden. In dit deel worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Toch zijn ze nog bij elkaar, tegen alle verwachtingen in. Maar blijft het een sprookje of komt de relatie definitief tot een einde? Wanneer er informatie uit het verleden naar boven komt raakt Hardin van slag en ook Tessa heeft hierdoor aardig wat te verwerken. Ze is niet meer zoals ze was toen ze Hardin ontmoette, dat lieve, eenvoudige meisje.

Hoe meer informatie naar buiten komt over Hardins verleden, hoe meer hij iedereen wegslaat. Tessa is de enige die hem begrijpt en kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar Tessa hem ook? Kan ze hem redden zonder zichzelf te verliezen?

Trailer

Het wordt weer een film vol drama en dat is ook te zien in de eerste teaser. Bekijk ‘m hieronder:

Releasedatum

Ook de releasedatum voor After Ever Happy is al bekend. In Nederland is de film vanaf 25 augustus 2022 te zien in de bioscoop. Bereid je alvast voor op het nieuwe deel door de eerdere delen te kijken. After We Fell is nu te zien op Amazon Prime Video. Geen abonnement? Geen zorgen, je kan de streamingsdienst 30 dagen gratis uitproberen.

Deze films en series moet je zien als je fan bent van Fifty Shades of Grey