Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 30 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

De Meilandjes zetten Chateau Marillaux op Funda en verlagen wederom de prijs

We hebben allemaal kunnen zien hoe de familie Meiland hun grote televisiedoorbraak hadden in Chateau Marillaux in Frankrijk. Ondertussen zijn ze al weer een tijdje terug in Noordwijk en proberen ze van het chateau af te komen. Helaas met weinig succes.. nu staat het chateau zelfs op Funda en is de prijs wederom gezakt.

Nog op zoek naar een kasteel?

Chateau Marillaux

Ooit stond Chateau Marillaux op de markt voor 1,25 miljoen euro, maar eerder deze maand maakte Erica bekend dat de prijs wederom flink gedaald is. Wonen in het chateau is hierdoor een stuk interessanter geworden.

Chateau Marillaux is een kasteel uit 1870 en heeft een oppervlakte van 950 vierkante meter met zes en een halve hectare grond. Het heeft in totaal tien slaapkamers én een zwembad. Je vraagt je vast af voor hoeveel het kasteel van jou kan zijn. Chateau Marillaux staat nu op Funda voor 795.000 euro.

Chateau Marilleux
Funda

Het bekende kasteel uit de eerste seizoenen van Chateau Meiland is al sinds juni vorig jaar te koop. Maar met weinig succes, waardoor de vraagprijs al eerder verlaagd werd naar 998.000 euro. Nu dat de prijs weer verlaagd is, plaatste Erica een post op Instagram. ‘Voor de liefhebbers: de vraagprijs voor Chateau Marillaux is verlaagd naar 795.000 euro kosten koper’ schrijft ze op Instagram. Ook Maxime deelt het chateau op haar Instagram Stories.

Noordwijk

Eerder dit jaar verhuisde de familie vanuit de Achterhoek naar Noordwijk. Ze verhuisden toen naar de villa van de drummer van Kensington. Maar al snel kwamen ze erachter dat het niet de juiste plek is en gingen ze opzoek naar een nieuw huis. Tijdens Martiens verjaardag maakten ze bekend dat ze wederom gaan verhuizen.

Binnenkijken in de (wederom) nieuwe miljoenenvilla van de familie Meiland