Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 17 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

De film ‘After We Fell’ is binnenkort te streamen in Nederland en dat vinden wij heel erg leuk

Ben jij ook zo’n fan van de After-filmreeks? In 2019 kwam de eerste film uit en afgelopen september draaide het derde deel, After We Fell, al in de bioscoop. Maar ook jij wil vast de film nog duizend keer thuis kijken. Dan hebben we goed nieuws! After We Fell is binnenkort te streamen in Nederland.

En je hoeft niet lang meer te wachten.

After We Fell

Alle After-films zijn gebaseerd op de boekenreeks van Anna Todd. Als je niet bekend bent met het verhaal van de filmreeks, dan is hier een korte omschrijving:

Wanneer Tessa naar de universiteit gaat, ontmoet ze ‘bad boy’ Harden en valt ze als een blok voor hem. En hij ook voor haar. In het derde deel begint er een nieuw hoofdstuk voor Tessa als ze haar droombaan krijgt in Seattle. Maar voordat ze gaat verhuizen wordt Hardin jaloers en dreigt hij een einde te maken aan de relatie. Vervolgens wordt de situatie nog ingewikkelder wanneer Tessa’s vader nieuws heeft over het verleden van Hardin. Gaan ze vechten voor hun relatie of is dit het einde?

Trailer

Een film vol drama, wie wil dat niet! Ook de trailer bewijst dat. Bekijk hier de trailer van het derde deel:

Waar kunnen we het streamen?

Toen de film niet meer te zien was in de bioscoop, vroegen fans zich al snel af wanneer de film gestreamd kon worden. In Amerika is de film binnenkort op Netflix te zien, helaas is dat in Nederland niet het geval. Maar geen zorgen, in Nederland is de film te zien op Prime Video. De film After we Fell is daar vanaf 23 december te zien op Amazon Prime Video. Geen abonnement? Geen zorgen, je kan alle prime-films zien voor €2,99 per maand. Daarnaast kan de streamingsdienst 30 dagen gratis uitproberen.

Wij gaan zeker kijken.

Deze films en series moet je zien als je fan bent van Fifty Shades of Grey