Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 17 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

OMG! Je gelooft nooit wat er gebeurd is tijdens de opnames van nieuw seizoen Temptation Island

Ben je net een beetje bijgekomen van alle hectiek veroorzaakt door Bert en Delphine, komt het nieuwe Tempatation-nieuws je al om de oren vliegen. Het populaire realityprogramma werd afgelopen weken opgenomen op een nog onbekende tropische bestemming. In deze editie doen alleen Nederlanders mee en het programma wordt gepresenteerd door Kaj Gorgels en Monica Geuze. Het seizoen begint al heftiger dan andere seizoenen en het wordt zelfs als ‘schandaal’ bestempeld.

OMG.

Cocaïne op Temptation Island

Als we het roddelkanaal @juicechannel mogen geloven, dan heeft er een schandaal plaatsgevonden tijdens de opnames. Het kanaal zou crewleden van Temptation Island hebben gesproken over dit voorval. Een ‘single’ man genaamd Hans Gehrkens zou op het strand cocaïne hebben gekocht. Hans had op dat moment geen geld bij zich (logisch, je doet mee aan een tv-programma) en heeft de verkopers wijs gemaakt dat hij het geld later zou komen overhandigen. Dit heeft hij niet gedaan, tot grote onvrede van de verkopers. Deze mannen hebben uiteindelijk (met wapens en al) een bezoekje gebracht aan de vrouwenvilla, omdat ze nog €40 euro tegoed hadden. Wow..

Dit alles zou al vóór het eerste kampvuur hebben plaatsgevonden en Hans zou meteen naar huis zijn gestuurd. Let wel: dit zijn roddels. We zijn dan ook heel erg benieuwd wat er écht is gebeurd.

Bekijk de screenshot van @juicechannel hieronder:

Temptation Island
Bron: @juicechannel

Opnames zijn klaar

Vandaag liet presentatrice Monica weten dat de opnames klaar zijn. Ze plaatst een gezellige foto haar samen met Kaj met de tekst:‘Omggggg i’ts a WRAP.’

Temptation
Bron: Instagram @monicageuze

De twee zijn ontzettend blij om weer samen een programma te mogen presenteren. Monica en Kaj zijn al jaren vrienden en hebben samen ook een podcast: ‘Geuze en Gorgels’.

Het nieuwe seizoen Temptation Island belooft heel juicy te worden, vertelt Monica Geuze