Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 21 jul 2021
Leestijd: 1 minuut

Het nieuwe seizoen Temptation Island belooft heel juicy te worden, vertelt Monica Geuze

De opnames van het nieuwe seizoen van ons favoriete realityprogramma Temptation Island zitten er inmiddels op, maar in de serie van Monica (Like Monica) verklapt de presentatrice alvast dat het een heel juicy seizoen gaat worden. Ehhh, we weten niet van jou, maar wij kunnen niet wachten.

In haar serie vertelt ze vast wat we kunnen verwachten.

Nieuw seizoen Temptation Island

Sinds afgelopen seizoen heeft Temptation Island een ander soort format gekregen: het zou meer lijken op de Amerikaanse variant en eerlijk is eerlijk, vorig jaar zagen we dat nog niet echt terug. Toch belooft het nieuwe seizoen – dat nog in aantocht is – wel écht heel anders te zijn dan wat we gewend zijn.

“Je zou denken oké, Temptation, dat riedeltje kennen we nu wel, maar het is echt weer something else,” vertelt Monica in de nieuwste aflevering van haar eigen serie. Wanneer we van het nieuwe seizoen kunnen gaan genieten, is alleen nog niet duidelijk.

Nieuw duo

Wat we wel weten is dat Monica Geuze dit jaar niet staat naast haar beste vriend Kaj, maar naast Viktor Verhulst. De twee hebben al snel een leuke klik. En wat betreft het presenteren is Monica Geuze ook niet zo zenuwachtig, vorig jaar was ze veel onzekerder. Het blijft wel spannend, vooral omdat je niet weet hoe de deelnemers reageren op vooraf bedachte vragen, stelt Monica.

Voor Viktor Verhulst is het de eerste keer dat-ie Temptation Island gaat presenteren. Gelukkig kan hij voor tips altijd bij Monica terecht. Zij stelt dat oprechte interesse in de kandidaten belangrijk is.