Demi Rutten
Demi Rutten Life 21 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Breaking: er zijn beelden van Temptation Island uitgelekt- en het eerste koppel is bekend!

Yes! De opnames van Temptation Island zijn weer gestart. Hoewel normaal gesproken alles zo geheim mogelijk blijft, zijn er nu al beelden uitgelekt waarop de vier stellen te zien zijn. Van één stel weten we zelfs de namen al. We praten je bij.

Marco (vorig seizoen) reageert op het filmpje met ‘nu lachen ze nog’. Denk jij dat de koppels Temptation Island gaan overleven?

Uitgelekte beelden opnames Temptation Island

Temptation Island is zo’n programma waarbij alles geheim gehouden moet worden, anders is het niet leuk meer. De opnames van het nieuwe seizoen zijn in volle gang, en nu zijn er alsnog beelden uitgelekt waarop de vier stellen te zien zijn die mee gaan doen.

De beelden werden naar buiten gebracht door Love Reality, en daarop is te zien hoe de vier stellen één voor één uit een limousine stappen. Een van de koppels is zelfs al herkent en ontrafelt door Love Reality.

Vakantie

Het zou gaan om Julia Akkerman en Wouter van Dort. Het stel heeft tegen familie gezegd op vakantie te zijn, maar werden dus ineens herkent op de uitgelekte beelden. Dit knappe koppel is veel met hun uiterlijk bezig. Julia heeft namelijk een eigen schoonheidssalon en Wouter is sportschoolhouder.

Het stel is al enige tijd samen, maar heeft voor de zekerheid alle foto’s van hun samen van Social Media verwijdert. Er is bijna geen twijfel over mogelijk dat dit het eerste koppel is van het nieuwe seizoen Temptation Island.

Videoland

Wanneer het nieuwe seizoen precies te zien gaat zijn op Videoland, is nog niet bekend. Wel maakt de streamingdienst met een post vandaag officieel bekend dat de opnames begonnen zijn. We weten niet van jou, maar wij hebben er nu al zin in. 😉

Lees ook: Oelala: dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen Love Island UK