Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 21 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Gaat Lisa uit Love Island 2020 met déze Big Brother-kandidaat?

We nemen je even mee naar Love Island vorig jaar. Niet iedereen vond dat seizoen zijn of haar ware liefde – in tegenstelling tot Mert en Joan. , Het experiment van Lisa en Giuliano kunnen we wel een mislukt liefdesavontuur noemen. Gelukkig lijkt Lisa inmiddels weer volop aan het daten te zijn.

Waar haar hart begin dit jaar nog gebroken leek door déze realityster, gaan er nu geruchten dat Lisa aan het daten is met iemand uit Big Brother. We praten je bij.

Date Lisa met déze Big Brother-deelnemer?

We zeggen het vaker, maar realitysterren uit verschillende programma’s kennen elkaar vaak al óf leren elkaar binnen no-time kennen. De realitywereld is er eentje an sich. Nu lijkt Lisa uit Love Island namelijk aan het daten te zijn met een deelnemer uit Big Brother: Nick!

Het viel fans op via social media. Van reacties onder elkaars foto tot een kiekje die gemaakt is op het dakterras van Nick. Interesting..

Relatieverleden

Nick Kraft liet zich begin dit jaar opsluiten in het huis van Big Brother met een groep vreemden, waarin ze 24 uur per dag werd gevolgd door camera’s. Daar zagen we ook zijn toenmalige vriendin, Sandhya. Bij het verlaten van het huis leek er nog geen vuiltje aan de lucht, maar al gauw zagen we de twee niet meer op foto’s verschijnen.

Via Instagram heeft de oud-deelnemer inmiddels bevestigd dat zijn relatie met Sandhya voorbij is. Er is dus zéker een kans dat-ie interesse heeft in Lisa, en andersom.

Focussen op zichzelf

En of het de blondine gegund is. Begin dit jaar leek het er nog op dat haar hart opnieuw is gebroken. Dat vertelde ze zelf via Stories. Daarin was te lezen dat ze opnieuw een belangrijke les had geleerd.

“Ik vind dat ik eerst mezelf graag moet zien voordat ik liefde van iemand anders kan verwachten. Ik ben beginnen denken dat het single leven eigenlijk nog zo slecht niet is. Het heeft mijn hart wel gebroken, maar ik denk dat ik eigenlijk wel gelukkig ben alleen.

Dus mijn les is dat ik mezelf eerst gelukkig moet maken en daar ga ik nu aan werken. Ik ga gewoon genieten van het leven en ik hoop dat jullie dat ook nog kunnen.” Zou Nick haar daar een handje bij hebben geholpen?