Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 3 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Denk jij wat wij denken? Lisa uit Love Island onthult dat haar hart opnieuw is gebroken

Op liefdesgebied komen mensen uit de realitywereld elkaar zo nu en dan tegen. Fabrizio (Temptation Island VIPS) leek een tijdje geleden namelijk aan het daten te zijn met Lisa Moerman uit Love Island. Leek, want alles wijst erop dat het nu verleden tijd is. Lisa deelde op Instagram namelijk dat haar hart opnieuw is gebroken.

Zou Fabrizio daar iets mee te maken hebben? We praten je bij.

Lisa uit Love Island heeft liefdesverdriet

We kennen allemaal wel het mislukte liefdesavontuur van Lisa uit Love Island. Nadat het experiment met Giuliano niet zo goed afliep voor Lisa, is ze aan het daten geslagen. En begin januari leek het erop alsof dat met niemand minder dan Fabrizio Tzinaridis was.

In een interview met het Belgische Het Laatste Nieuws vertelde Lisa vorige maand hoe de vork in de steel zit. Lisa en Fabrizio schijnen elkaar al een tijdje te kennen – al kende Lisa de Temptation-ster niet van dat programma. Anyway, het begon allemaal met berichtjes heen en weer sturen. Dat ging een lange tijd voort, waarop de realitysterren besloten om eens af te spreken.

Geen match?

Door wat nieuwe Instagram Stories op het Instagram-account van de blondine, lijkt het er op alsof het ook niks gaat worden met Fabrizio. Lisa uit Love Island liet in een filmpje namelijk weten dat haar hart wéér is gebroken. Ze vertelde dat ze de afgelopen week een belangrijke les had geleerd. Ze geeft toe dat ze onlangs verliefd was geworden op iemand (doelt ze op Fabrizio?), maar dat ze opnieuw een tegenslag heeft gehad. Sad.

Gelukkig leert de Love Islander er ook weer van en lijkt ze zich nu vooral op zichzelf te focussen. “Ik vind dat ik eerst mezelf graag moet zien voordat ik liefde van iemand anders kan verwachten. Ik ben beginnen denken dat het single leven eigenlijk nog zo slecht niet is. Het heeft mijn hart wel gebroken, maar ik denk dat ik eigenlijk wel gelukkig ben alleen. Dus mijn les is dat ik mezelf eerst gelukkig moet maken en daar ga ik nu aan werken. Ik ga gewoon genieten van het leven en ik hoop dat jullie dat ook nog kunnen.”