Demi Rutten
Demi Rutten Life 21 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Ouch: Bachelor Tony Junior is gespot op datingapp Raya

Het nieuwe seizoen van The Bachelor moet nog beginnen, maar het lijkt erop dat we de uitslag al weten. Bachelor Tony Junior is namelijk gespot op datingapp Raya. Zou dat betekenen dat hij niet meer samen is met de winnares van zijn seizoen?

Voor degene die hopen dat Tony de ware liefde vindt in The Bachelor, je hoeft de afleveringen misschien niet meer te kijken. 😉

Tony Junior gespot op datingapp Raya

Tony Junior is The Bachelor in het seizoen dat op 24 juni begint. Hierin gaat hij opzoek naar zijn droomvrouw, maar het lijkt er nu al op dat Tony die niet heeft gevonden tijdens het programma.

Hij is namelijk gespot op datingapp Raya, en dat terwijl de opnames van The Bachelor al lang afgerond zijn.

Raya

De datingapp Raya is geen niveautje Tinder, want het is alleen voor de rich, famous and succesful. Je kunt alleen deelnemen als je uitgenodigd bent, en daarna moet je nog door een soort keuring voordat je ook daadwerkelijk op de app mag swipen.

Raya is populair onder de bekende Nederlanders en succesvolle Nederlanders. De app is dan ook bedoelt voor deze mensen om iemand met dezelfde levensstijl aan de haak te slaan. Onder andere Monica Geuze ontmoette haar vriend via deze datingapp.

Anonieme bron

Een anonieme bron liet aan Cosmopolitan weten dat Tony Junior op de app gespot is. Vreemd, aangezien dat de uitslag van The Bachelor al zou verklappen.

Of we nu allemaal massaal niet meer hoeven te kijken, willen we niet zo snel zeggen. Het kan namelijk ook zo zijn dat Tony een jaarabonnement heeft afgesloten voor The Bachelor, en zijn profiel daarom nog zichtbaar is. Wie weet heeft hij dus wel zijn ware liefde gevonden, wij wachten het in ieder geval even af. 😉

Lees ook: OMG: de trailer van The Bachelor is er- en het belooft veel goeds voor dit seizoen