Demi Rutten
Demi Rutten Life 18 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG: de trailer van The Bachelor is er- en het belooft veel goeds voor dit seizoen

Nu alle 20 deelnemers bekend zijn en 24 juni nadert, is dan ook eindelijk de trailer uitgekomen van The Bachelor. Tony Junior gaat in dit seizoen opzoek naar zijn ware liefde, maar de trailer voorspelt al veel drama, liefde en ook tranen. We praten je bij.

Is het al 24 juni?!?!?

De trailer van The Bachelor is er

Vorige week werden de eerste 10 deelnemers van The Bachelor al bekend gemaakt, en gisteren volgde de andere 10 vrouwen die voor Tony Junior gaan strijden. Vandaag deelt de Bachelor himself dan ook eindelijk de trailer voor dit seizoen met ons, en dat belooft veel goeds.

Kusjes en tranen

In de trailer horen we Tony tegen Rick zeggen dat hij iemand zoekt om 100 mee te worden. Ook zien we hem al wat kusjes delen met een deelneemster en heeft hij dates op onder andere een vliegveld, in een bubbelbad, op een boot en in het Colosseum. Ook maakt hij met een van de dames een ritje op de scooter door het mooie Italiaanse landschap.

Eerder heeft Tony Junior natuurlijk een lange relatie gehad met zangeres maan. Hij maakte bij de bekendmaking van zijn Bachelor-seizoen dan ook het statement richting de zangeres: ‘de lat ligt heel hoog voor de dames, en dat komt door jou!’. Hoe cute!

Of Tony zijn nieuwe Maan gaat vinden, zien we natuurlijk pas over een aantal weken aan het eind van dit seizoen. Vanaf 24 juni kunnen we elke donderdag kijken naar een aflevering van The Bachelor.

We weten niet van jou, maar wij zijn héél benieuwd naar hoe dit seizoen gaat verlopen. Ga jij kijken?

Meer juicy nieuwtjes