Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 17 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Life after Love Island: déze UK-deelnemers hebben weer een gewone baan

Het is echt geen geheim dat meedoen aan een realityprogramma ervoor zorgt dat je bekend wordt. Sterker nog, negen van de tien keer lijkt dat dé reden te zijn om mee te doen. Maar wat gebeurt er na het programma? Want eerlijk is eerlijk, er zijn óók deelnemers waar je nooit meer iets van hoort.

En wat blijkt? Déze oud-deelnemers van Love Island UK hebben weer een normale baan.

Life after Love Island

Het Nederlandse seizoen is nog volop bezig (hier lees je de laatste juice) en we wachten nog op het nieuwe seizoen van Love Island UK met een diversere cast. In de tussentijd kunnen we genieten van de avonturen van oud-deelnemers, zoals Molly-Mae en Maura Higgins.

Na Love Island zijn die twee echt sky high gegaan. Aan de andere kant zijn er ook deelnemers die de villa hebben verlaten en toen terug zijn gegaan naar een ‘normale’ baan. Eentje buiten de schijnwerpers.

1. Alex George

Alex George is misschien wel de meest bekende eilandbewoner die terug naar zijn ‘normale’ baan is gegaan. Hij kwam de villa van Love Island (in 2018, seizoen 4) al binnen als dokter, en ging daar ook mee verder toen hij weer thuis kwam. Inmiddels is-ie benoemd tot Youth Mental Health Ambassador.

2. Anna Vakili

Anna Vakili zat een jaar later dan Alex in de villa van Love Island, in 2019. Ze liet haar job als apotheker achter zich, maar besloot die kant weer op te gaan toen COVID-19 zorgde voor een tekort aan personeel.

Ook mooi: Anna gebruikte haar social media om awareness te creëren over het werken aan de frontlinie.

Insider nieuws: deze 10 dingen wist je nog niet over Love Island UK

3. Greg O’Shea

Collega-deelnemer (van Anna) Greg O’Shea won Love Island samen met Amber Gill, al hield dat niet lang stand. Grote kans dat het lag aan de afstand tussen de twee, Greg keerde namelijk Love Island terug naar zijn rugbyteam in Ierland.

4. Harley Judge

Harley zat nog maar negen dagen in een koppen met Amber toen ze herkoppelde met Kem Cetinay en hij de villa moest verlaten. Eenmaal de villa verlaten, keerde hij terug als makelaar. Oh, én hij besloot weer te bodybuilden, waardoor-ie er nu redelijk onherkenbaar uitziet.

5. Rachel Fenton

Rachel Fenton zat in totaal maar acht dagen in de villa, toen ze samen met Rykard Jenkins naar huis ging. Thuis ging ze terug naar haar baan als orthopedische verpleegkundige.

Dít zijn de regels van Love Island waar de deelnemers zich aan moeten houden