Demi Rutten
Demi Rutten Life 17 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

I’ve got a text! Op deze datum begint het nieuwe seizoen van Love Island UK

Yes! We hebben héél goed nieuws, want eindelijk is bekendgemaakt wanneer Love Island UK begint. En ja, het is veel sneller dan je denkt. We praten je bij.

Hopelijk wordt de cast snel bekendgemaakt, want wij zijn wel benieuwd naar de nieuwe hunks en knappe dames. 😉

Op deze datum begint het nieuwe seizoen Love Island UK

Vorig jaar hebben we Love Island UK natuurlijk moeten missen (Thanks covid), maar deze zomer maakt de serie een comeback. Yes! Dit seizoen wordt volgens de makers groter en spectaculairder dan ooit en ze hebben een inclusievere cast.

Deze week werd ook bekendgemaakt vanaf wanneer het seizoen te zien gaat zijn, en dat is veel sneller al dan je zou denken. Op 28 juni begint Love Island UK namelijk al. Ja, dat is over 1,5 week!

Videoland

Helaas is het nog wel even afwachten tot Videoland de releasedatum van dit seizoen bekend maakt, 28 juni begint Love Island UK namelijk op het Britse ITV2.

Opnames

Zoals altijd zal Love Island opgenomen worden in Mallorca, en de serie wordt gepresenteerd door Laura Whitmore, die ook het vorige seizoen presenteerde. Over de cast is verder nog niets bekend, maar wij denken dat het niet lang meer duurt voor die hunks en sexy ladies aan ons voorgesteld zullen worden. 😉

Door de situatie rondom corona was het lang onzeker waar dit seizoen van Love Island UK zich zou afspelen, omdat het reisadvies er niet al te best uitzag. Er is zelfs gekeken naar opties om het binnen de UK op te nemen.

Uiteindelijk lukt het dan toch om naar het vertrouwde Mallorca te gaan. De productie is wel voorbereid op eventuele uitvallers onder de deelnemers door Covid, dus ze hebben extra reserve deelnemers klaarstaan die getest zijn en in quarantaine moeten tot ze eventueel de villa in mogen.

Dit seizoen belooft dus heel wat sensatie, drama en liefde. We weten niet van jou, maar wij hebben er zin in! 😉

Lees meer: Interessant: Joey en Luna uit Love Island blijken elkaar gewoon al te kennen!