Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 16 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Interessant: Joey en Luna uit Love Island blijken elkaar gewoon al te kennen!

Love Island is nog volop bezig. Sterker nog, door Casa Amor is het programma ineens weer een stuk interessanter geworden. Sommige deelnemers hebben namelijk gekozen om te herkoppelen. En wat blijkt? Joey en zijn nieuwe vlam Luna blijken elkaar al te kennen!

En dat hebben ze overduidelijk niet laten merken..

Joey en Luna uit Love Island

De aflevering waarin het einde van Casa Amor werd aangekondigd met een nieuwe herkoppeling was zeker spannend te noemen. Donny en Rowenna en Job en Esmee waren de enige koppels die nog in hun originele setting bleven.

Nina ging voor Paolo, Deniz koos voor Loesje en terwijl Sarah voor Jim wilde blijven gaan, besloot hij Raina beter te willen leren kennen. Dan bleef nog een mysterie over: wat zou Joey doen? Het was de cliffhanger van de aflevering, maar inmiddels weten we dat Yasmin alleen is overgebleven nadat Joey voor Luna koos. En dáár moeten we het even over hebben.

Oude bekenden

De twee blijken elkaar namelijk gewoon te kennen. En dat werd niet duidelijk uit de herkoppeling, right? Niemand minder dan – hoe kan het ook anders – @juicechannel_ kwam erachter dat Joey en Luna elkaar al een tijdje kennen.

Onder een Instagram-post van Luna op uit 2016(!) is namelijk te zien dat Joey het kiekje heeft geliket én op Facebook is te zien dat de twee bevriend zijn. We weten niet van jou, maar het is erg opvallend.

Luna Duindam

Luna Duindam kwam Casa Amor binnen om te zorgen dat de mannen eens flink konden kijken of hun huidige match het wel was. Voor Joey was het best snel duidelijk dat hij misschien wel een betere klik had met Luna dan met Yasmin.

In de introductievideo zei Luna ook nog eens dat ze de meeste interesse had in Joey, waarbij ze niet vermeldde dat het een oude bekende is. Wij zijn heel benieuwd wanneer we meer krijgen te weten hierover..

Dít zijn de regels van Love Island waar de deelnemers zich aan moeten houden