Demi Rutten
Demi Rutten Life 16 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Bye bye Dalgona koffie: iced Biscoff latte’s zijn de nieuwste Tiktok trend-en wij hebben het recept voor je

Je herinnert je vast nog wel de Dalgona koffie van vorig jaar, de opgeklopte luchtige koffie die Tiktok veroverde. Nu is er een opvolger van deze yummie koffie, namelijk de iced Biscoff latte’s. En wij zouden Beautify niet zijn als we het recept niet voor je hadden. Let’s go.

Biscoff is de Engelse versie van Speculoos, dus dan snap je wel hoe lekker deze latte is. 😉

Recept voor iced Biscoff latte’s

Hou je van koffie en was je helemaal fan van de Dalgona koffie die vorig jaar viral ging op Tiktok? Dan is de iced Biscoff Latte vast iets voor jou. Biscoff kennen wij als Speculoos, en die speculaaspasta kun je natuurlijk gewoon kopen in de supermarkt.

Wij hebben het recept van deze superlekkere latte voor je. Komt ‘ie.

Wat heb je nodig voor de iced Biscoff latte?

Een kopje warme koffie
Speculoospasta
ijsblokjes
Melk naar keuze

@7amcoffeeclubiced biscoff latte 🍪🤎⚡️ #coffee #biscoff #lotus #latte #icedlatte #icedcoffee #homecafe #fyp #foryou #coffeetok #coffeetiktok♬ Just the Two of Us – Grover Washington, Jr.

Hoe maak je de iced Biscoff latte?

Het maken van deze latte is heel simpel. Je doet een eetlepel Speculoospasta onder in een beker/mok en giet daar de warme koffie bovenop. Hierdoor smelt de Speculoospasta en kun je het goed door de koffie roeren.

Doe vervolgens in een ander glas/beker het ijs en giet hier de melk overheen. Giet daar weer de koffie met Speculoospasta overheen en roer het door. Voila, je ices Biscoff latte is klaar!

Deze latte is natuurlijk ideaal voor de warme zonnige dagen, de we hopelijk nog heel veel gaan krijgen. Je kunt natuurlijk ook altijd meer of minder Speculoospasta in je latte doen, afhankelijk van de smaak die jij wil.

Enjoy!

Meer recepten