Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 16 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Leuk! Date Love Island-Morris met deze oud-deelnemer van vorig seizoen?

Voor wie denkt dat het hele Love Island-avontuur eindigt zodra je het programma moet verlaten, heeft het mis. We zijn natuurlijk nóg nieuwsgieriger hoe de ‘afvallers’ de liefde gaan vinden buiten de villa. En wat blijkt? Het lijkt erop dat Morris aan het daten is met een deelneemster van vorig seizoen!

Het gaat om Raphaëlla. We praten je bij.

Morris en Raphaëlla uit Love Island

Berichtje! Hoewel Morris de liefde niet heeft mogen vinden in de villa van Love Island, lijkt hij de zoektocht in de Nederland verder voort te zetten. Heeft hij even gelijk. In het programma was-ie al ontzettend populair en oud-deelnemers waren ook onder de indruk.

En met oud-deelnemers bedoelen we Raphaëlla. Je weet wel, die een koppel vormde met Mattheüs die voor een andere dame koos. Zij ging toen met een gebroken hart naar huis. Heel sad, maar inmiddels zijn we een tijd verder en lijkt ze het wel heel gezellig te hebben met Morris!

Interessant: Joey en Luna uit Love Island blijken elkaar gewoon al te kennen!

Interessant

Oké, we beginnen bij het begin. Toen de deelnemers van het nieuwe seizoen Love Island bekend werden gemaakt, reageerde Raphaëlla al onder de foto van Morris dat hij vorig seizoen ook wel mee had mogen doen. Als ze zich in mocht schrijven, had ze het misschien wel gedaan! En OMG, wat voor leuke televisie zouden we dan krijgen?

Nu Morris inmiddels weer thuis is na zijn avontuur op Love Island, lijken de twee elkaar direct hebben opgezocht. Ze hebben namelijk samen gegeten in Rotterdam én dat plaatsten ze uitgebreid op Instagram Stories.

Wacht eens even: heeft Donny uit Love Island thuis een vriendin?!

Tuurlijk kan het ook zijn dat ze aan het bijkletsen zijn, ze weten immers allebei hoe het is om deel te nemen aan het programma. Wij zouden het in ieder geval een leuke match vinden!