Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 18 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Daar is-ie weer: de zomerse fancollectie van Zeeman is uit en we willen alles

We hoeven je echt niet te vertellen dat het ieder jaar weer uitkijken is naar de fancollectie van Zeeman. Schamen voor de Zeeman? How about no. Wij maken er liever een statement mee! Gelukkig voor ons is vandaag de zomerse fancollectie gelanceerd.

De collectie bevat naast basic hoodies en T-shirts, ook wat statement pieces (hallo Zeeman-bikini!).

Zomerse fancollectie Zeeman

Als ze je vroeger hadden verteld dat Zeeman een heus cult merk zou worden, had je je minder belachelijk gedragen als je moeder je de winkel mee in trok. Tegenwoordig vind je er van alles: fijne basics tót de amazing fancollectie.

De fancollectie bestaat al jaren en ook deze zomer kunnen we ons weer kleden in met het Zeeman-logo voorziende items.

De collectie

Van een festivalcollectie tot winteritems: de fancollectie van Zeeman is altijd ontzettend populair. Deze zomer kunnen we ons ook weer in fanwear hijsen, en dat alles voor een Zeeman-prijsje!

De collectie bestaat uit relaxte hoodies, T-shirts, sokken én opvallende items zoals een tie-dye bikini en vissershoedje. En natuurlijk komt elk item in de bekende Zeeman-kleuren óf met het logo erop.

fancollectie Zeeman
Zeeman

Unisex

Het fijne aan de fancollectie van Zeeman is toch wel dat-ie grotendeels unisex is. Je scoort de collectie exclusief online in Nederland én België. De prijzen variëren van 99 cent (ja, echt) tot €9,99. Oh, en goed om te weten: de fancollectie is altijd binnen no-time uitverkocht, dus wees er snel bij.

Ook grappig: op een van de sweaters staat een QR-code die ook echt scanbaar is. Het blijft nog even een verrassing waar-ie je naartoe leidt, maar wij gokken dat het de website is.

fancollectie Zeeman
Zeeman

De campagne

De campagne rondom de zomerse fancollectie is ook grappig: de populaire Belgische YouTuber Bockie de Repper kruipt in de huid van ‘the new rich and famous’ in het dorp Sint-Martens-Latem, een van de duurste gemeentes in België.

Je raadt het al: maar het is een groot contrast met Zeeman. Ideaal om een statement mee te maken! Iedereen kan namelijk zichzelf zijn dankzij de fancollectie van Zeeman.

zomerse fancollectie Zeeman
Zeeman