Demi Rutten
Demi Rutten Life 21 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Oelala: dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen Love Island UK

Over een weekje is het zo ver: dan begint het nieuwe seizoen van Love Island UK. Vanaf 28 juni kunnen we weer gaan genieten van de knappe Britse singles, en vandaag maakte ITV de deelnemers bekend van dit seizoen. Wij stellen ze aan je voor.

Maar even, hoe knap zijn deze mensen!?

Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen Love Island UK

We zijn nog volop aan het genieten van ons eigen Love Island, maar vanaf maandag komt daar ook een dagelijkse dosis Love Island UK bij. Ein-de-lijk kunnen we dus weer genieten van sexy Britse singles die opzoek zijn naar liefde.

Vandaag maakte ITV, de producent van Love Island UK, bekend wie de deelnemers zijn van dit seizoen. En wij stellen ze natuurlijk even aan je voor. Komen ze.

Sharon

De knappe Sharon heeft Leighton Meester vibes en heeft meegedaan aan misverkiezingen. Daarnaast is er ook een slimme kant, want ze heeft ook voor de Britse overheid gewerkt. Beauty en brains dus!

Aaron

De knappe hunk Aaron is wel gewend aan de spotlight, want hij is host op de rode loper bij Vip-events. Deze zomer staat zijn naam op de Love Island-gastenlijst, voor de zoektocht naar ware liefde!

Liberty

Deze blonde bombshell is serveerster en kan niet wachten op haar summer of love. Zou ze haar ware liefde vinden op Love Island, of gaat ze toch weer voor de players?

Hugo

Deze mooiboy is gymleraar, en dat is natuurlijk te zien! Lesgeven kan hij al, maar nu is het tijd om hem een lesje in de liefde te geven.

Shannon

Deze Schotse schone zit bomvol met humor, en op Love Island gaat Shannon opzoek naar iemand die haar daarin kan bijhouden.

Jake

Blauwe ogen, mooie lach, tattoos, deelnemer Jake is je typische droomman. Gaat hij zijn eigen droomvrouw ook vinden op Love Island UK?

Kaz

Is de catwalk er klaar voor? Want Fashion blogger Kaz is dat zeker wel. Ze is klaar met kikkers kussen en wil nu haar eigen prince charming vinden.

Brad

De knappe brad is al 2 jaar single, woont bij zijn oma en is nog nooit op een echte date geweest. Tijd dus om daar verandering in te brengen tijdens Love Island UK.

Chloe

De knappe Chloe werkt in de financiële marketing, maar zoekt naast haar baan nog steeds de man van haar dromen. Zou ze die vinden op Love Island UK?

Toby

Voetballer Toby is al héél lang single, want hij heeft nog nooit een echte relatie gehad. Zou daar verandering in komen tijdens Love Island UK?

Faye

Deze diva heeft een echte main character energy en is helemaal klaar voor Love Island. Zou ze met haar spontane karakter de ware vinden in de villa?

Vanaf maandag is Love Island UK te zien op ITV2 (te bekijken als je een VPN hebt). Wanneer het nieuwe seizoen begint op Videoland, is nog niet bekend.

Lees ook: Yes! De trailer van het nieuwe seizoen Too Hot To Handle is er