Demi Rutten
Demi Rutten Life 20 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Yes! De trailer van het nieuwe seizoen Too Hot To Handle is er

We kondigden eerder al aan dat er een nieuwe seizoen van Too Hot To Handle komt, en nu is de trailer van dit seizoen er dan ook eindelijk! Het belooft weer een geweldig seizoen vol sensatie te worden. We praten je bij.

Eén ding is zeker: de cast is mega knap. 😉

Dit is de trailer van het nieuwe seizoen Too Hot To Handle

Ken je Too Hot To Handle nog? De Netflix datingshow waarbij superknappe singles in een huis zitten met elkaar op een mooi eiland, en ze elkaar niet mogen aanraken? Jep, er komt dus een seizoen 2. En veel sneller dan je denkt.

Het eerste deel van het nieuwe seizoen is namelijk al vanaf 23 juni te zien op Netflix, en het tweede deel van het seizoen volgt op 30 juni. En nu is sinds deze week de trailer van het nieuwe seizoen ook uit, en geloof ons: dat belooft veel goeds.

Kijk de trailer hieronder.

No touching

Zoals je ziet is de cast weer mega knap, en zit er weer genoeg drama, liefde en ruzies in. Oh, en vergeet niet het overtreden van de regels. Het gaat er namelijk om in Too Hot To Handle dat de deelnemers een liefdesconnectie krijgen, zonder het fysieke gedeelte uit te oefenen. Ze mogen dus niet zoenen, geen seks hebben, enzovoort.

Je snapt wel dat dit natuurlijk volledig misgaat. Maar daar zit een addertje aan, want elke keer dat iemand de regels overtreedt, gaat er geld uit de prijzenpot. Herinneren we ons Francesca en Harry nog? Precies.

We weten niet van jou, maar wij kunnen niet wachten tot de afleveringen online staan. Ga jij kijken?

Meer Netflix nieuws