Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 20 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

De droom: je kan nu met Alpaca’s knuffelen in De Sims

Als we een dier mochten kiezen die we willen zijn, zou dat een alpaca zijn. Ze zijn schattig, superknuffelig en toch ook wel best grappig. Nu kunnen we onszelf natuurlijk moeilijk omtoveren, maar we kunnen wél op verschillende manieren genieten van deze beestjes. In de Sims Landelijk Leven bijvoorbeeld!

Da’s de nieuwe uitbreiding waarin je kan knuffelen en wandelen met alpaca’s.

De Sims Landelijk Leven

Voor wie het even heeft gemist: De Sims is nog altijd een ding. Er komen steeds meer nieuwe updates en uitbreidingen bij. Van kunnen breien met een accessoirepakket tot MAC-looks aanbrengen bij je Sim. Alsof dat nog niet genoeg is, komt er nu een wel hele leuke uitbreiding aan.

In De Sims Landelijk Leven kan je namelijk knuffelen en wandelen met alpaca’s. Nu is dat natuurlijk al reden genoeg om de uitbreiding aan te schaffen, ware het niet dat er nog veel meer leuks bij komt kijken. Je kan namelijk ook je eigen groenten verbouwen, schattige kippen houden en koeien nemen.

Uitbreidingspakket

Je kan in De Sims Landelijk Leven aansluiten bij een hechte gemeenschap in een dorpje. Daar kan je volop genieten van alles wat het platteland te bieden heeft en op zoek gaan naar ingrediënten voor verse maaltijden in het bos.

Er is ook ruimte voor ondernemende types, want er is ook een braderie – de Finchwick Braderie – waar je gewassen en prijswinnende dieren (zoals koeien en kippen) kan aanbieden. Is dat leuk, of is dat leuk? De uitbreiding is vanaf 33 juli beschikbaar voor €39,99.