Demi Rutten
Demi Rutten Life 10 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Pak de popcorn er maar bij: deze bekende bioscoopfilms staan nu op Netflix

Netflix is onze redder in nood op saaie avonden, met een enorme keuze uit films en series om te kijken. Super handig! Het aanbod blijft wekelijks aangevuld worden, en deze week zitten er ook wat bekende bioscoopfilms bij. Wij vertellen je welke het zijn.

Welke van deze films ga jij kijken?

Deze bekende bioscoopfilms staan nu op Netflix

Ben je een fan van de Netflix Original films? Of kijk je toch liever wat bekendere blockbusters? No worries, Netflix heeft van alles wat. Deze week zijn er weer wat nieuwe films aan het lijstje toegevoegd, en deze keer zijn het bekende bioscoopfilms. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

1. Joker

Over de film Joker hoeven we je waarschijnlijk niks te vertellen. Joaquin Phoenix, aka The Joker is een van de bekendste schurken in de superheldenwereld. Deze film zit vol drama en actie, zoals we van The Joker gewend zijn, en staat nu op Netflix.

2. Pet Sematary

Deze horrorfilm naar het boek van Stephen King heeft creepy-factor 100. In deze film verhuist een gezin naar een afgelegen huis, waar ze al snel stuiten op een huisdierenbegraafplaats. Dit zorgt voor veel bovennatuurlijke gebeurtenissen waar je kippenvel van krijgt. Zin in een avondje griezelen? Kijk dan Pet Sematary

3. Mother!

Weer een lekkere horrorfilm op Netflix voor een griezelig avondje.Jennifer Lawrence (van The Hunger Games) speelt samen met Javier Bardem een stel dat een best goed en gelukkig leven leidt. Het wordt pas creepy wanneer er onuitgenodigde gasten hun huis binnenkomen en daar verandering in brengen.

4. Scary Movie

Wie kent de Scary Movie films niet? Deze hilarische komedie-parodie op horrorfilms is al jaren een succes. En niet alleen het eerste deel, ook deel 2 en 3 staan op Netflix. Mini-marathon idee voor dit weekend?

Meer Netflix nieuws