Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 10 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Breaking! Dít zijn de eerste 10 vrouwen die voor Tony Junior gaan in The Bachelor

We moeten nog even wachten – gelukkig hebben we Love Island – voor we kunnen genieten een nieuw liefdesavontuur waarin Tony Junior op zoek gaat naar de ware liefde. Vanaf 24 juni is het zo ver, dan is de Bachelor te zien op Videoland. We kunnen alvast kennismaken met de eerste 10 vrouwen die voor Tony willen gaan in The Bachelor.

Wij zijn benieuwd of de match er tussen zit.

Eerste 10 vrouwen The Bachelor

Wie een roos krijgt van Tony Junior was nog een verrassing, maar een ding werd direct al duidelijk: ze moet aan heel wat eisen voldoen. Eerder deelde De Bachelor namelijk dat-ie best een wensenlijst heeft. En niet gek ook, hij is veel op pad – op reis en veel in de studio – én krijgt veel aandacht op socials.

Er zijn meer dan 2000 aanmeldingen gedaan voor The Bachelor, en daar worden 20 vrouwen uit geselecteerd. De eerste 10 vrouwen die voor Tony Junior willen gaan, zijn vandaag bekendgemaakt. Dit zijn ze:

1. Cilian (31 jaar)

Cilian is 31 jaar en komt uit Tilburg. Ze is een zelfredzame vrouw die al veel heeft overwonnen in haar leven. Niet gek dat ze daarom veel bezig is met persoonlijke groei. Dat is ook terug te zien in haar werk als jongerencoach. Ze hoopt dat Tony het beste in haar naar boven zal halen.

Cillian

2. Destiny (20 jaar)

Destiny is de jongste deelneemster. Ze is iemand die precies weet wat ze wil. Voor nu is dat haar opleiding als persoonlijk begeleider afronden en de liefde van haar leven ontmoeten. Wie weet is Tony dat wel!

3. Diva (22 jaar)

Ondanks haar naam, is Diva een hardwerkende vrouw. Ze heeft namelijk haar eigen vintage kledingwebshop en werkt daar superhard voor. Ze heeft dan ook geen 9 tot 5 mentaliteit, en zoekt een spannende relatie. Misschien vindt ze die wel bij Tony!

4. Femke (30 jaar)

Femke is sportief en het toonbeeld van Brabantse gezelligheid. Ze heeft 2 baantjes, namelijk als financial controller en sportinstructrice. Daarnaast rijdt ze ook graag motor, iets wat ze dus gemeen heeft met Tony.

5. India (28 jaar)

Deze Limburgse getatoeëerde schone heeft veel gemeen met Tony. Ze is close met haar vader, en heeft een eigen tattooshop opgericht. Op het moment is ze de enige single in haar vriendengroep, maar misschien komt daar door Tony wel verandering in.

6. Joy (25 jaar)

De Rotterdamse Joy is zo vrolijk dat het aanstekelijk is. Deze creatieve dame is pr-consultant en concept creator, en uit graag haar gevoel via muziek. Ze hoopt in Tony haar soulmate te vinden.

7. Maxime (29 jaar)

De ambitieuze, Amsterdamse Maxime is opzoek naar onvoorwaardelijke liefde en een relatie die niet saai mag zijn. Ze werkt als social media manager bij een groot kledingmerk, maar hoopt in de toekomst een managersfunctie te hebben.

8. Nadeche (25 jaar)

Nadeche is docent en marketeer, en is heel muzikaal. Ze schrijft zelfs haar eigen liedjes en speelt gitaar. In dat opzicht is ze zeker een match met Tony!

9. Oriana (28 jaar)

Oriana zoekt een vaste en serieuze relatie, iemand waar ze een toekomst mee kan opbouwen. Ze is een zorgzaam type en zou het liefst later – misschien wel met Tony- op een grote boerderij wonen met veel dieren.

Oriana Werff
Tom Cornelissen / RTL

10. Roos (26 jaar)

De Haagse blondine Roos is fulltime model en dus vaak onderweg. Ze is dan ook wel gewend aan onregelmatige werktijden, en snapt Tony daarin helemaal.

Lees ook: YES! Vanaf déze datum verschijnt De Bachelor op Videoland