Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 10 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Even klassikaal: déze musthaves gaan viral op TikTok en hier schoor je ze!

De laatste trends ontdekken gebeurt al lang niet meer (alleen) op de catwalk. Social media is de plek waar je moet zijn en dan vooral TikTok. Eerlijk toegegeven: die app heeft het afgelopen jaar voor de nodige spendings gezorgd. Voor wie ook nog wat geld over heeft (hoor ons nou) en wel zin heeft om wat trending items aan te schaffen, hierbij een overzicht van de musthaves die viral gaan op TikTok en waar je het kan scoren.

You’re welcome.

Musthaves op TikTok die viral gaan

Van een lamp waarmee je een golden hour kan in je woon- of slaapkamer tot de beroemde sportlegging (waar je billen van krijgt daar word je bang van): op TikTok gaan verschillende musthaves viral. En zoals dat gaat op social media, word je als een malle geinfluenced en moet en zal je die items ook scoren.

En thats where we come in. Deze items gaan nu viral op TikTok en hier kan je ze zelf scoren.

1. Golden hour lamp

We schreven er al eerder over: de lamp die een golden hour effect veroorzaakt waar je hem ook neerzet. Niet zonder reden natuurlijk, want we hadden hem op TikTok gespot. En wat blijkt? Je koopt het gewoon bij Bol!

Het is dé musthave waarvan je niet wist dat je hem nodig had, maar nu essentieel blijkt te zijn. Geloof ons.

2. De haarclip van Marie-Claire

Eerlijk is eerlijk, we kunnen niet meer zonder een haarclip. Dat noemen we nou een echte musthave! Die dingen moet je gewoon standaard in elke tas hebben zitten, want wat is het fijn om die haren uit je gezicht te halen waar je ook bent. Plus het ziet er ook nog eens fashionable uit. Wat wil je nog meer? Van simpele effen varianten tot clips met prints: bij onder andere Asos vind je er genoeg!

3. Acrylic rings

Deze trend kan je ook niet hebben gemist als je veel op TikTok zit: acrylic rings. Je kan ze makkelijk zelf maken van bijvoorbeeld fimoklei, maar voor wie daar geen zin in heeft, kan je zulke leuke ringen ook online scoren. Bij Thedit Studio (het merk van influencer Moderosa) bijvoorbeeld!

4. Make up fridge

Een mini-koelkast om je make-up en andere huidverzorgingsproducten in te bewaren: een echte musthave. Het zorgt er niet alleen voor dat je producten koel zijn zodra je het gebruikt (ideaal bij warm weer), maar ook dat crèmes etc. langer houdbaar zijn. Fijn! Deze ‘koelkast’ van BEAUTY BAY is onze favoriet vanwege de lichtroze kleur.

5. Zonnebril met gele glazen

Tot slot heeft TikTok ook bepaald wat dé zonnebrillentrend van dit jaar wordt: eentje met gele glazen! De perfecte accessoire nu we het terras weer op mogen en langzaam maar zeker onze winterse kledingstukken inruilen voor de meer zomerse varianten. Wij hebben onze favorieten (en waar je ze kan scoren) op een rij gezet.