Demi Rutten
Demi Rutten Life 5 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze 10 Netflix Original films moet je echt gezien hebben in 2021

Ben je klaar met al dat doelloos scrollen door Netflix en wil je gewoon goede films klaar hebben staan om te kijken? Dan zit je hier goed. Deze 10 Netflix Original films moet je namelijk echt gezien hebben in 2021, gewoon omdat ze zo goed zijn.

Gelukkig heb je nog zo’n 6 maanden om ze allemaal te kijken. 😉

10 Netflix Original films die je gezien moet hebben in 2021

Vind jij het soms ook zo’n enorme struggle om de juiste film te vinden op Netflix? We know the feeling. Daarom zijn wij er om je een handje te helpen bij je keuze. Netflix maakt zelf namelijk enorm goede films, die het echt waard zijn om te kijken. Daarom moet je deze 10 Netflix Originals echt gezien hebben in 2021.

1.Moxie

We schreven al eens eerder over deze feministische high school drama, waarin meisjes opstaan tegen het seksisme op hun school. Leuk om te kijken, en hij heeft een goede boodschap.

2. The White Tiger

In deze boekverfilming gebruikt Balram zijn intelligentie om te ontsnappen uit de armoede in zijn dorp in India. Dit blijkt achteraf toch niet zo soepel te lopen als hij gedacht had.

3. Stowaway

In deze film spannende thriller reist hoofdrolspeelster Anna Kendrick af naar mars met 2 andere astronauten. Onderweg daar naartoe blijkt er nog een extra persoon in hun ruimteschip te zitten, en dreigt er een tekort aan zuurstof.

4. Paper Lives

Deze emotionele tranentrekker speelt zich af in Istanbul, Turkije. De film gaat over Mehmet, die graag iedereen helpt behalve zichzelf. Wanneer bij een 8-jarig zwerfjongetje ontmoet, veranderd zijn leven voorgoed.

5. To All The Boys: Always And Forever

In dit laatste en nieuwste deel van de To All The Boys-films zien we hoe er een einde komt aan de middelbare schooltijd van Lara Jean en Peter. Blijven ze samen of scheiden hun wegen hier?

6. Why Did You Kill Me?

Ook over deze True Crime-docu schreven we al eerder. In Why Did You Kill Me zien we hoe moeder Belina Myspace gebruikt om erachter te komen wie haar dochter heeft neergeschoten.

7. The Dig

Deze Netflix-film speelt zich af in de jaren 30 van de vorige eeuw, en gaat over Edith Pretty die een enorm landgoed heeft in Engeland. Ze laat een archeoloog komen om haar landgoed te onderzoeken, en er blijken meer geheimen begraven te zijn dan Edith dacht.

8. Finding ‘Ohana

Op 12-jarige leeftijd wordt Philaloha weggehaald uit haar leven in New York, om terug te gaan naar Hawaii om voor haar opa te zorgen. Tijdens haar verblijf op Hawaii vind ze een oud piratendagboek, dat haar lijkt te leiden naar een schat op een oud piratenschip.

9. Concrete Cowboy

Idris Elba speelt de hoofdrol, need we say more? Deze film gaat over een rebelse tiener, die gedwongen wordt bij zijn andere ouder te wonen. Hier komt hij in contact met dieren en de natuur, en dat heeft een nogal positieve invloed op hem.

10. Army Of The Dead

Deze Netflix zombie-film speelt zich af in een tijd na de Apocalyps, waarbij alle zombies lijken te zijn ingesloten in een afgesloten gebied in Las Vegas. Oorlogsheld Scott Ward krijgt een uitdaging, namelijk om in te breken in Vegas en daar de verstopte 200 miljoen dollar te vinden tussen de zombies, voordat de overheid er een bom op gooit over 32 uur.

Lees ook: Ge-nie-ten: er komt een nieuwe serie a la de Vampire Diaries naar Netflix