Demi Rutten
Demi Rutten Love & Seks 5 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

8 tekenen dat je date trouw aan je is- terwijl jullie nog geen relatie hebben

Die verliefde fase aan het begin van een relatie is het leukste wat er is. Je bent super happy met je date en bent elkaar nog aan het ontdekken. Maar hoe weet je nou dat je lover trouw aan je is, als jullie nog geen label hebben geplakt op wat jullie zijn? Nou, let dan vooral op deze 8 tekenen.

Zo’n label wil niet alles zeggen, maar het geeft vaak wel een gevoel van zekerheid. 😉

8 tekenen dat je date trouw aan je is zonder dat jullie een relatie hebben

Ben je aan het daten met de man/vrouw van je dromen en ben je helemaal in love? Dan wil je niets liever dan dat je date trouw is aan jou en geen tijd meer doorbrengt met andere op diezelfde manier. Maar hoe kun je nu weten of dat zo is, als jullie nog geen label hebben geplakt op wat jullie zijn? Let op deze 8 tekens.

1. Je bent een prioriteit

Je date doet moeite om jou te zien en spreken, en maakt tijd voor je. Afspraken die jullie hebben gemaakt worden ook altijd nagekomen, zonder dat jij erom moet zeuren. 😉

2. Hij/zij stelt je voor aan vrienden en familie

Dit is echt een big step, en betekent ook zeker dat je date serieus met je is. Je neemt niet elke scharrel mee naar je ouders toch?!

3. Hij/zij stelt zich open naar jou en deelt dingen met je

Natuurlijk gooi je niet je hele levensverhaal op tafel tijdens een eerste date, maar na een tijdje daten zouden jullie je toch wel open moeten gaan stellen naar elkaar. Merk je dat je date dingen met je gaat delen uit zijn/haar verleden of dingen die hem/haar raken? Dan weet je dat jullie wel goed zitten.

4. Je date onthoudt kleine dingen

Een simpel detail dat je benoemd hebt in een verhaal, de naam van je konijn van vroeger, hou je overgroot oma heette, je date onthoudt het allemaal. Hoe cute?!

5. Hij/zij gebruikt ‘wij’

Je date zegt niet jij en ik, maar wij als hij/zij ergens over praat. Jullie zijn in zijn/haar ogen dus al een wij. Yes!

6. Je voelt je welkom in zijn/haar huis

Dit is heel belangrijk. Iemand die serieus met je is, doet moeite om jou op je gemak te stellen. Dit geldt ook voor het langskomen/slapen in zijn/haar huis. Je bent er welkom en zo voel je je ook.

7. Je date speelt geen spelletjes

Deze heeft geen uitleg nodig toch?

8. Hij/zij praat over een toekomst met jou

Je date benoemt regelmatig dingen over de toekomst, en heeft het daarin over jullie samen. Die verre reis, een huis kopen, trouwen en kinderen krijgen, hij/zij heeft het in dat geval altijd over jullie samen. Lief!

Lees ook: Door deze 7 dingen weet je dat je date helemaal gek op jou is