Demi Rutten
Demi Rutten Love & Seks 4 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Door deze 7 dingen weet je dat je date helemaal gek op jou is

Daten. Het hoort leuk te zijn, maar is tegenwoordig verdomd lastig. Tinder, Happn, Bumble, het hoort ons liefdesleven stukken makkelijker te maken, maar vaak eindigt het alleen maar in ongewenste dickpics. Maar hoe weet je nu of iemand jou echt leuk vindt? Wij maakte een lijstje voor je met dingen die erop wijzen dat iemand echt gek op jou is.

Naar je intuïtie luisteren is natuurlijk het belangrijkste. 😉

7 tekenen dat je date helemaal gek op jou is

Een relatie hebben is leuk, maar voor je daar komt moet je heel wat doorstaan. De dating-fase is niet altijd even prettig, want vindt hij/zij mij wel leuk? Zit er een relatie in of is het niks serieus?

Het blijft vaak raden, zeker als je date er niet open over praat wat zijn/haar intenties zijn. Weet je echt niet meer waar je staat? Let dan op deze 7 dingen, die wijzen er namelijk op dat je date helemaal gek op jou is.

1. Hij/zij brengt graag tijd met je door

Als je date moeite doet om tijd met jou door te brengen en er zichtbaar blij van wordt om bij je te zijn, dan is dat zeker een héél goed teken.

2. Hij/zij neemt jouw mening mee bij het maken van beslissingen

Moet je date een grote beslissing nemen en vraagt hij/zij jou hierbij om je mening of advies? Dan betekent dat dat je een prioriteit bent en je date jou hoog heeft zitten.

3. Je voelt een diepe connectie met hem/haar

Vertrouw op je instinct. Zegt je gevoel met alles dat je date helemaal into you is en blijkt dit ook uit zijn/haar acties? Geloof je instinct dan, die zit niet vaak fout. 😉

4. Je kunt jezelf zijn bij hem/haar

Als iemand helemaal gek op jou is, dan accepteert hij/zij jou om wie je bent. En ja, ook al je gekke trekjes en rare hobby’s. Kun je dus echt jezelf zijn bij je date en voel je je op je gemak? Dan zit het wel goed.

5. Hij/zij doet moeite om in contact te blijven

Je date laat het gesprek nooit doodlopen en doet zichtbaar moeite om contact met je te hebben. Of het nu een appje, bellen of afspreken is, je date zorgt ervoor dat hij/zij jou zo vaak mogelijk spreekt.

6. Zijn/haar acties weerspiegelen zijn/haar woorden

Actions speak louder than words zeggen ze weleens, en dat is in dit geval echt zo. Wat je date zegt, betekent niks als hij/zij met zijn/haar acties niet bewijst dat die woorden kloppen.

7. Hij/zij is trouw aan jou

Iemand die echt gek op jou is, hoef je niet te vragen om exclusief te zijn met jou. Hij/zij wil maar al te graag die relatie met jou aangaan en dingen serieus met je aanpakken. Moet je continu vragen wat jullie zijn en of er een relatie in zit? Pas dan dus goed op.

Lees ook: Een beginnende relatie? Zo ga je daar het best mee om