Demi Rutten
Demi Rutten Life 4 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Ge-nie-ten: er komt een nieuwe serie a la de Vampire Diaries naar Netflix

Het verdrietigste nieuws van dit jaar was toch wel dat The Vampire Diaries van Netflix verdween. Maar niet getreurd, want de streamingdienst kondigde deze week een nieuwe serie over vampiers aan, die vol zit met Vampire Diaries-vibes.  We praten je bij.

Hopelijk zitten er net zulke hotties in als Damon en Stefan. 😉

Netflix komt met nieuwe vampier-serie

We geven toe dat we stiekem een traantje wegpinkten bij het nieuws dat The Vampire Diaries van Netflix zou verdwijnen. Gelukkig staat de serie nog wel op Amazon Prime, maar Netflix komt zelf ook met een nieuwe dosis vampiers.

De streamingdienst maakte deze week namelijk bekend dat de serie First Kill, gebaseerd op de boeken van V.E. Schwab, binnenkort naar Netflix komt. Inmiddels is de gehele cast al bekend en Emma Roberts (van onder andere Scream Queens en American Horror Story) zal de productie van de serie doen.

Vampierfamilie

De serie First Kill zal gaan over de familie Fairmont. Tienerdochter Juliette moet haar eerste moord plegen, om plaatst te kunnen nemen tussen een machtige vampierfamilie. Ze ziet haar slachtoffer in Calliope Burns, een nieuw meisje in de stad. Wat ze echter niet weet, is dat dit nieuwe meisje een vampierjager is die uit een familie vol moordenaars komt.

Wanneer de opnames starten en wanneer de serie precies op Netflix te zien zal zijn, is nog niet bekend. We weten wel dat de opnames onder andere zullen plaatsvinden in Georgia, Amerika.

We hopen dat er net zoveel eyecandy in de serie zit als in The Vampire Diaries. Check de volledige cast alvast hier, en oordeel zelf. 😉

Geen zin om te wachten op de serie voor wat kijkplezier? Misschien is één van deze films dan wat voor jou, ze draaien vanaf 5 juni in de bioscoop!

Lees ook: Gossip Girl-reboot: dit is de eerste trailer én releasedatum van de serie