Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 3 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Awkward! Harry Potter-fans raken niet uitgepraat over deze Emma Watson mix-up

Het is al 20 jaar geleden dat we voor het eerst Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint zagen schitteren als Harry Potter, Hermelien Griffel en Ron Wemel. De laatste film kwam uit in 2011, maar afgelopen weekend waren ze allemaal weer te zien in een reünie-special. Het was een bijzondere en emotionele reünie.

Hoewel de meesten van ons niet veel meer konden zien vanwege de tranen. Don’t judge, please. Viel het sommige fans op dat er een awkward, maar vooral ook hilarische mix-up was.

Harry Potter mix-up

Fans gingen naar Twitter om de fout te delen en nu kunnen we de reünie niet kijken zonder de fout te zien. “JONGENS HELP ME DAT IS LETTERLIJK EMMA ROBERTS, NIET EMMA WATSON” schreef de fan op Twitter met een screenshot van de foto op Emma Roberts’ Instagram.

De foto waar het om gaat werd in 2012 gepost op Instagram door Emma Roberts. Op de foto zien we haar ontbijten terwijl ze Minnie Mouse-oren draagt. Deze foto was in de Harry Potter-reünie te zien als een kinderfoto van Emma Watson. Fans hadden de mix-up gelijk door.

Het is officieel: Harry Potter keert terug voor een speciale reünie-aflevering

Fans reageren op Twitter

Ook andere fans hadden snel de fout door en deelde hun mening op social media. “@hbomax een jonge Emma maar niet Watson,” reageerde een fan met de foto van Emma Roberts’ Instagram erbij. Een andere fan tweette: “@hbomax alles goed!?”

Een derde fan reageerde: “NO WAY” en een ander met: “Bestie, i’m dead.”

Hoewel de verwarring storend was voor de Potterheads, verpestte dit zeker niet de reünie en alle feelgood-momenten. Momenten als het bekende trio die vertelde over hoe vergelijkbaar ze eigenlijk zijn met hun personages. Of de momenten tussen Emma Watson en Tom Felton, zoals het moment waar Emma vertelt over haar crush op Tom.

De fans weten precies wie Watson is, dus ze hoeft zich geen zorgen te maken over een verwarring. Zeker na acht Harry Potter films.

Dit is alles wat we weten over het derde én laatste seizoen van Derry Girls