Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 28 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Famke Louise en Denzel Slager onthullen geslacht baby: ‘Niet verwacht!’

Famke Louise wordt bijna moeder van haar eerste kindje. In haar Videoland-serie ‘Famke & Denzel: Een Nieuw Begin’ volgen we het avontuur en alle voorbereidingen voor de komst van de baby. In de nieuwst aflevering van de serie maakt het koppel het geslacht van haar kindje bekend door middel van een ‘gender reveal party’

Gender reveal

Het koppel organiseerde een speciale bijeenkomst met familie en vrienden om te horen wat het geslacht is van hun kindje. Hier krijgen we te zien dat ze in verwachting zijn van een zoontje. Denzel kan het amper bevatten. ‘We krijgen gewoon een jongetje schatje!’ schreeuwt hij terwijl hij Famke Louise vastpakt. ‘Ik had het niet verwacht, ik ben zó blij!’

Ook Famke Louise is dolblij na de onthulling. ‘Een echte man maakt mannen,’ zegt ze lachend. ‘Ik ben zo blij dat ik dit met jou heb mogen doen. (…) En ik ben zo benieuwd hoe onze jongen eruit gaat zien, echt niet normaal.’

Wacht ff: Denzel uit Love Island is aan het daten met Famke Louise

De moeder van Famke had een speciale rol tijdens de gender reveal, ze zong namelijk een emotioneel liedje voor de aanstaande ouders. Ook de oma van Famke Louise was aanwezig. ‘Ik vind het zo leuk dat ze dit nog kan meemaken. Dit was echt één van de mooiste momenten uit mijn leven.’

Zwangerschap Famke Louise

In augustus werd er bekendgemaakt dat Famke Louise een kindje verwacht met haar vriend Denzel Slager. Dit deden ze door middel van een video op Instagram. ‘👶🏽🍼 :Klein wondertje van mama & papa.. Ik kan mij nu al geen leven meer voorstellen zonder jou. De liefde die ik door mijn lichaam voel stromen is onbeschrijfelijk. @famkelouise_ ik had dit met niemand anders gewild, je gaat een geweldige moeder zijn. Ik hou zielsveel van jou ❤️.. Wij kunnen niet wachten om je vast te houden en nooit meer los te laten. See you soon x je vader 🤍.’

Eerder vertelde ze in de serie over eventuele trouwplannen.

Famke Louise krijgt een eigen realityserie op Videoland en dit is wat we weten