Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 4 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! Deze Nederlandse merken zijn te zien in seizoen 2 van Emily in Paris

Heb jij het tweede seizoen van Emily in Paris al helemaal uitgekeken? Heb je ook zo genoten van alle knappe personages, dramatische verhalen en creatieve looks? Nou, wij wel hoor. De vrouwen in de serie zijn gek op accessoires en wij hebben zelfs twee Nederlandse merken gespot in deze Netflix Original.

Dat vinden wij héél erg leuk.

Ateljé

Emily en haar vrienden schitteren in de mooiste designeroutfits, maar de looks zijn natuurlijk niet compleet zonder de juiste accessoires. Emily heeft haar telefoon altijd bij zich, dus ook dit item verdient iets moois.

Laat dat nou net de specialiteit zijn van het merk Ateljé. Ateljé is opgericht door de Nederlandse Yara Michels, influencer en oud-hoofdredacteur van Linda Meiden.

De hoesjes en telefoon cords van het merk zijn bedoeld om je dag op te vrolijken en makkelijker te maken. Ook zijn deze modieuze accessoires bedacht voor de multitaskers onder ons: want met deze hoesjes + phone cords heb je je telefoon dichtbij én je handen vrij. Ja dat rijmt.

Ateljé in Paris

Het merk straalt dus ook in het nieuwe seizoen van Emily In Paris. Bekijk de beelden hieronder op Instagram:

Reacties

Yara en haar team kunnen rekenen op enthousiaste reacties van vrienden en klanten. Zo reageert @jessiejazzvuijk: ‘Wauw!!!! Wat super cool!!!!’ en @pasqualala laat een reactie achter: ‘Geweldig 🔥🔥🔥 Niet normaal 👏🙌😍’

In de beelden zien we phone cord ‘Cloudy’. We zien zowel Emily als bestie Mindy met dit item rondlopen. En leuk voor jou: de accessoires zijn ook nog eens betaalbaar.

Phone Cord ‘Cloudy’ €17,99

Emily in Paris Ateljé
Bron: Shopateljé.com

Rosefield

Naast Ateljé is er nog een ander Nederlands merk te zien in deze productie, namelijk: Rosefield. Rosefield ontwerpt stijlvolle en tijdloze horloges én sierraden voor elke vrouw. Heel leuk: eén van deze horloges is terug te zien in de serie! In aflevering 10 om precies te zijn. De baas van Emily, de Amerikaanse Madeleine, draagt het Rosefield Studio horloge.

rosefield emily in paris
Bron: Rosefield watches

Het horloge dat Madeleine draagt is de limited edition RF Studio Anniversary Edition in het goud, daar zijn er slechts 300 van gemaakt en deze zijn (helaas) uitverkocht. Wil je toch zo’n soortgelijk horloge scoren? Dat kan! Rosefield heeft inmiddels twee nieuwe schakelhorloges gelanceerd in dezelfde stijl.

Octagon Chain Gold €159,-

rosefield
Rosefield

Emily in Paris seizoen 2: Netflix deelt eindelijk de releasedatum