Emma Toussain
Emma Toussain Haar 4 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

TikTokkers zijn razend enthousiast over de zilvershampoo van Olaplex en wij snappen waarom

Als jij een beetje fan bent van hair care van ben je sowieso bekend met Olaplex. Een geliefd merk onder kappers, celebrities en influencers. Het zorgt er vooral voor dat je haar weer mooi, gezond en sterk wordt. Olaplex heeft verschillende producten met elk een ander nummer. De shampoo heeft nummer 4 en nog niet zo lang geleden bracht het merk een zilvershampoo uit. TikTokkers zijn razend enthousiast en als je de resultaten ziet snap je wel waarom.

WOW.

Olaplex

Het merk heeft veel verschillende producten. Denk aan een bonding oil, een conditioner, een intensive treatment en ga zo maar door. Echt van die producten die je kapper normaal gesproken gebruikt. Maar het leuke hiervan is: je kunt het gewoon zelf thuis uitproberen!

Nummer 3, de hair perfector, is al jarenlang een bestseller en veel vrouwen over de hele wereld gebruiken dit goedje om hun haarstructuur te verbeteren. Het is dus een thuisbehandeling die het haar zichtbaar versterkt. De Olaplex-lijn in zijn totaliteit is helaas niet heel erg goedkoop maar het werkt wel geweldig! En natuurlijk kom je al een heel eind met één of twee producten.

Zilvershampoo

Het merk heeft natuurlijk al een herstellende shampoo uitgebracht, maar deze is onlangs ook gelanceerd in de zilvershampoo-variant. Een paarse shampoo dus, die ervoor moet zorgen dat jouw ‘geel’ uitziende lokken weer fris ogen. Het maakt niet uit of je nou blond haar hebt van jezelf of dat het geverfd is, de zilvershampoo werkt (net zoals bij andere merken) op elk soort blond haar. Toch lijkt het erop dat deze versie wel héél erg goed werkt. Verschillende TikTokkers proberen de shampoo uit en de resultaten zijn inderdaad a-ma-zing.

Bekijk hieronder de verschillende resultaten:

@olaplex

Incredible results of @Frida Maczka using the new #OLAPLEX N°.4P! 💜 Look at that after!! #unbreakableblondes #olaplex4p #purpleshampoo

♬ original sound – olaplex

@brinleymilne

Reply to @saminewport Do you think it worked?🤭 What should I try next ?! 👀❤️‍🔥 #olaplexpurpleshampoo #olaplex #k18hairflip #nomoreyellow

♬ Feel Different – Marc E. Bassy

@rankandstyle

This is your sign to buy @olaplex purple shampoo 💜✨ #rankandstyle #olaplex #purpleshampoo #hairtransformation #hairhacksandtips

♬ way 2 seggsy – xxtristanxo

@kaylamakespretty

If you’re looking for a good purple shampoo 😍 #olaplex #bleachtouchup #purpleshampoo #olaplexreview #pretone

♬ original sound – ._.Trash._.

Ook lijkt het erop dat de shampoo soms iets té goed werkt. TikTokker @rlm1429 heeft het waarschijnlijk net iets te lang laten zitten en nu is haar haar.. je raad het misschien al: paars.

@rlm1429

Help

♬ Purple hair song u thot – Gracie

Ben jij blond en heb je wel een opfrisbeurt nodig? Dan is dit een dikke aanrader. Laat ‘m alleen niet te lang zitten.

Gezond haar door Olaplex: wat is het precies?