Emma Toussain
Emma Toussain Reality 4 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Huh? Het nieuwe seizoen van Love Island UK gaat er blijkbaar heel anders uitzien

Het nieuwe seizoen van Love Island UK is een tijdje geleden aangekondigd en sexy singles uit het Verenigd Koninkrijk kunnen zich momenteel opgeven om de zomer van hun leven te beleven. Toch gaat er één element helemaal anders zijn. De makers van de show vertellen aan The Sun wat het precies is.

I’ve got a text!

Nieuwe villa

Love Island UK wordt al jaren in dezelfde villa opgenomen. Het prachtige stulpje (of zeg maar enorme stulp) staat op het Spaanse eiland Mallorca en is het huis geweest van tientallen Islanders. Toch willen de makers van de populaire tv-show dit jaar iets anders. Het programma werd in 2015 voor het eerst uitgezonden en de productie is na 2 jaar op zoek gegaan naar een andere – en betere – villa. Dat betekent dat deze huidige villa al 5 jaar in gebruik is! Wat vliegt de tijd.

Volgens insiders wil de crew van de show zorgen voor ‘een frisse wind’. Wel blijven de iconische elementen zoals de firepit, het zwembad, de hideaway en de vele lampjes gelukkig bestaan.

Dus zeg maar dag tegen de oude villa, want die gaat we hoogstwaarschijnlijk niet meer terug zien..

Winnaars Love Island 2021

Millie Court en Liam Reardon wonnen het vorige seizoen van Love Island. De twee zijn nog steeds gelukkig samen en hebben inmiddels een huis gekocht van meer dan 1 miljoen pond! Ook gaan ze graag samen op vakantie en delen ze hun leven op social media.

Dit is alles wat we weten over Love Island UK 2022: releasedatum, presentatrice en meer