Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 19 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Thomas van der Vlugt openhartig over het zijn van ‘De Bachelor’ en zijn zware verleden

Vlak Tony Junior zijn Bachelor-avontuur had afgerond, werd bekend dat Thomas van der Vlugt de nieuwe man is die meedoet aan dit realityprogramma. Hij heeft er goed over moeten nadenken, omdat het voor Tony niet helemaal goed is uitgepakt. In de YouTube-serie ‘Open Kaart’ van Robbert Rodenburg vertelt Thomas waarom hij toch meedoet.

Wat vindt jij van Thomas als nieuwe Bachelor?

Vol zelfvertrouwen

‘Ik heb er wel even over na moeten denken. In eerste instantie dacht ik: Nee, dat is niks voor mij’, vertelt Thomas. Ook was hij huiverig omdat zijn voorgangers niet de liefde hebben kunnen vinden tijdens het programma. ‘Maar vroeger zei ik tegen heel veel dingen nee, maar dat is ook stom. Je moet wel het avontuur aangaan.’

Dat Thomas wel klaar is voor een nieuw hoofdstuk, vinden zijn vrienden ook. Die waren dan ook meteen enthousiast toen ze over dit plan hoorden. Thomas vertelt: ‘Zij horen van mijn datingavonturen, dus ze willen dat ook wel graag op televisie zien.’ Dat begrijpen wij wel!

Thomas hoopt natuurlijk niet dat zijn deelname aan het programma slecht uitpakt. Hij is op zoek naar de liefde en wil ook niet zijn reputatie om zeep helpen. Hij merkt het volgende op: ‘Ik dacht ook wel: het kan ook slecht uitpakken, als je daar slecht uit de verf komt, dan kan het ook tegen je werken. Maar ik denk dat ik het programma ga rocken.’

Alcoholverslaving

Thomas werd bekend bij het grote publiek als presentator bij StukTV. Hij vond het wel lastig om zijn bekendheid een plek te geven en dit zorgde ook wel voor een aantal problemen. Zo kampte Thomas met een alcoholverslaving. Al jarenlang timmert Thomas lekker aan de weg als presentator. Hij maakte met name carrière door het grote succes van StukTV, waar hij medeoprichter van is. Toch bracht al die fame ook een aantal nadelen met zich mee. Thomas kampte namelijk met een alcoholverslaving, zo vertelt hij aan presentator Robbert Rodenburg. Ook zijn vrienden maakten zich zorgen over zijn gezondheid. Thomas woonde namelijk boven een kroeg in Utrecht, dus een drankje was zo gekocht.

Dít is wat Bachelor Thomas zoekt in zijn toekomstige vriendin

De aanstaande Bachelor voelt zich nu beter dan ooit en is dus klaar voor een nieuwe uitdaging. Wij zijn benieuwd hoe deze hij het gaat doen en of hij de liefde gaat vinden.

Ook deze bekende Nederlander is gevraagd om de Bachelor te zijn. Benieuwd? Je lees het hier.

Wil je weten: Dit is de nieuwe Bachelor- en het is een bekende