Emma Toussain
Emma Toussain Life 4 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Dít is wat Bachelor Thomas zoekt in zijn toekomstige vriendin

Onlangs maakte Videoland bekend dat Thomas van der Vlugt, onder andere bekende van StukTV, te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van De Bachelor. Thomas mag kiezen uit heel wat mooie dames. Maar wat vindt Thomas zelf nou écht aantrekkelijk?

Zijn antwoord is verrassend nuchter.

Thomas als De Bachelor

“Ze moet vooral zichzelf zijn,” vertelt Thomas aan Shownieuws. De nieuwe Bachelor wil graag een vrouw met ambitie, iemand die net zoals hij veel leuke dingen meemaakt op een dag, zodat ze het thuis hier samen over kunnen hebben. Ook hoopt hij dat zijn toekomstige vriendin een passie heeft voor bijvoorbeeld eigen projecten.

Qua uiterlijk heeft Thomas niet heel veel eisen: “Ik hou van een natural beauty, niet teveel poespas, niet te veel make-up, iemand die normaal is, net zoals ik,” grapt hij. Hoewel Thomas er veel zin in heeft om mee te doen aan dit programma, vindt hij het ook erg spannend. Hij vertelt aan Shownieuws, “Ik ga daar natuurlijk alles uit handen geven. Normaal heb ik zelf de regie en ben ik betrokken, nu zit ik zelf in een programma. Ik denk wel dat het heel leuk gaat worden.”

Waarom heb je de liefde nog niet gevonden? Misschien door één van deze 6 redenen

Romantisch

Thomas ziet zichzelf als een romanticus. Hij heeft van veel mannen het advies gekregen om ‘al die vrouwen te regelen’, maar de aanstaande Bachelor is juist van plan om het rustig aan te doen, omdat hij hier dan ook écht wat uit wil halen. “Ik hou ervan om een vrouw te veroveren, om haar hart te stelen.”

Goed nieuws! Je kunt je nog opgeven voor het nieuwe seizoen van De Bachelor 2022. Zie jij het wel zitten met Thomas en durf je de zoektocht naar liefde aan? Aanmelden kan via deze link.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we het avontuur van Thomas kunnen volgen.