Emma Toussain
Emma Toussain Reality 2 feb 2022
Leestijd: 5 minuten

Deze 16 vrouwen gaan het romantische liefdesavontuur aan in ‘De Bachelor’

Op woensdag 16 februari gaat een nieuw seizoen van De Bachelor eindelijk van start bij Videoland: dé romantische realityserie waarin de ultieme vrijgezel Thomas van der Vlugt op zoek gaat naar de liefde van zijn leven.

Maak hieronder kennis met de zestien dames die vanuit de Mexicaanse hacienda strijden om de laatste roos.

Thomas als Bachelor

Thomas, bekend van onder andere StukTV, gaat het grote liefdes-avontuur aan. Hij wil graag settelen en hij hoopt dan ook een vriendin te vinden via dit programma. Wat zoekt hij in een vrouw? “Ik hou van een natural beauty, niet teveel poespas, niet te veel make-up, iemand die normaal is, net zoals ik,” zegt hij. Wij zijn benieuwd of de dames een beetje in zijn plaatje passen.

Daniek, 24 jaar, @daniekorie

De Hengelose Daniek werkt als styliste en is een excentrieke thrill-seeker. Om wat voorbeelden te noemen: net als Thomas draait ze haar hand niet om voor off-piste snowboarden, raften en bergbeklimmen. Ze probeert graag nieuwe dingen uit en vindt het niet erg als er dan weleens iets mis gaat.

bachelor kandidaten
Credits: Jasper Suyk

Demi, 26 jaar, @demilutter

Wie openheid zoekt, is bij Demi aan het juiste adres. Ze is ontwapenend en stelt zich snel open naar nieuwe contacten. Hoewel haar werk als kapper misschien anders doet vermoeden, is ze impulsief, stoer en absoluut geen meisje-meisje. Ze is klaar om Amersfoort in te ruilen voor een Mexicaans avontuur met Thomas.

bachelor kandidaten
Credits: Jasper Suyk

Diandra, 27 jaar, @diandra_klapmeijer

Deze Gooische dame zit vol verrassingen! Diandra haar hart ligt momenteel in de modewereld, maar kan daar snel verandering in worden gebracht na haar ontmoeting met Thomas? Diandra staat zelfverzekerd en vol positiviteit in het leven. Voor haar familie en vrienden staat ze altijd klaar en wat anderen over haar denken, kan haar gestolen worden

bachelor kandidaten
Credits: Jasper Suyk

Faith, 22 jaar, @faithtichelaar

Faith is momenteel in between jobs. Ze woont nog bij haar ouders in Rotterdam en zal niet uit huis gaan voor ze de ware heeft gevonden. Waar Thomas een behoorlijke waaghals kan zijn, is Faith al trots als ze in een lift durft te stappen. Wellicht dat zij voor balans in zijn avontuurlijke leven kan zorgen.

bachelor kandidaten
Credits: Jasper Suyk

Frederique, 26 jaar, @frederiquedv

Als ex-topsportroeier is Frederique het gewend om alles uit zichzelf te halen. Haar achternaam De Vlam doet haar eer aan; Frederique heeft een vurige persoonlijkheid. In het dagelijks leven is ze data-analist bij een grote bank, maar ze is klaar om haar computer achter zich te laten op weg naar het avontuur in Mexico.

frederique
Credits: Jasper Suyk

Indigo, 21 jaar, @indixoord

Deze jonge fashionstudente, hostess én marketeer Indigo is op zoek naar echte liefde met iemand die net zo avontuurlijk is als zij zelf. Vindt zij dit avontuur bij Thomas? Ze komt uit Friesland, maar heeft inmiddels een druk en gezellig leven opgebouwd in Amsterdam.

bachelor Indigo Rijk
Credits: Jasper Suyk Jasper Suyk

Inge, 30 jaar, @inge.dekker

Inge heeft rechten gestudeerd en is als echte carrièretijger nu werkzaam als manager bij een recruitmentkantoor. Ze woont in Amsterdam, waar ze een bruisend, sociaal en ondernemend leven heeft. Ze is dus helemaal klaar om naar Mexico te gaan om een gooi naar Thomas’ hart te doen.

bachelor kandidaten
Credits: Jasper Suyk

Karen, 22 jaar, @karensmittt

Hoewel haar wilde krullenbos anders doet vermoeden, is Karens karakter het tegenovergestelde: lief en zacht. Ze cijfert zichzelf snel weg en laat anderen altijd voor gaan. Lukt het haar om zichzelf in de strijd om Thomas’ liefde wél op de eerste plaats te zetten?

bachelor kandidaten karen dennis schouten
Credits: Jasper Suyk

Linde, 24 jaar, @lindebelt

Linde houdt van leven in de brouwerij. Wat dat betreft zouden zij en Thomas weleens een match kunnen zijn. Momenteel leidt ze een onbezorgd en bruisend leven in de horeca, maar wil later haar werk in de zorg weer oppakken. Linde is een energieke dame die áls ze verliefd wordt, all-in gaat.

bachelor kandidaten
Credits: Jasper Suyk

Lysette, 25 jaar, @lysettee_

Deze sprankelende leerkracht uit Dokkum bulkt van de energie en verhuist binnenkort naar Amsterdam. Ze is namelijk helemaal klaar voor het bruisende stadsleven! De afgelopen jaren stonden in het teken van persoonlijke groei en nu is het dan ook tijd om te bloeien. Hoe leuk zou het zijn om dat te doen met Thomas aan haar zij.

bachelor kandidaten
Credits: Jasper Suyk

Maureen, 22 jaar, @maureenveenstra

Maureen is na een roerige periode in Australië in Amsterdam neergestreken om aan haar opleiding te beginnen. In reislust en drang naar avontuur zullen Thomas en zij elkaar kunnen vinden. In het aangaan van nieuwe relaties speelt ze vaak hard to get, maar wie haar eenmaal voor zich wint, krijgt 200% Maureen.

bachelor kandidaten
Credits: Jasper Suyk

Merel, 26 jaar, @merelbeks

De Amsterdamse Merel heeft veel zelfspot en is letterlijk goedgebekt: ze is bijna afgestudeerd als tandarts en van plan de bovenste trede van de carrièreladder te bereiken. Qua ambitie zal ze dus zeker met Thomas kunnen klikken. Als Merel niet in de praktijk is, is er een grote kans dat Merel zich op het hockeyveld, een feestje of het terras bevindt.

Merel
Credits: Jasper Suyk Jasper Suyk

Michelle, 24 jaar, @michellepetermann

Michelle komt uit Oldenzaal, waar ze handelt in auto’s en caravans. Ze weet haar mannetje te staan in deze wereld, waar haar tijdens onderhandelingen vaak het vuur aan de schenen wordt gelegd. Zal Thomas haar aankunnen?

bachelor kandidaten
Credits: Jasper Suyk

Patricia, 23 jaar, @patriciajamie_

De Groningse Patricia is een echte entertainer; geen wonder dus dat ze teamleider is van een animatieteam. Weet ze Thomas ook te entertainen? Daarnaast is ze samen met haar zus wimperstyliste. Ze is onbevangen, altijd vrolijk en ietwat impulsief.

bachelor kandidaten
Credits: Jasper Suyk

Romy, 27 jaar, @romystuik

Romy werkt als radio-DJ en heeft in haar jonge leven al veel meegemaakt. Met al deze levenservaring op zak, staat ze sterk in haar schoenen en is ze helemaal klaar voor een romantisch avontuur met hopelijk Thomas aan haar zij. Ze staat bewust in het leven en is een vrije geest.

Romy
Credits: Jasper Suyk Jasper Suyk

Yaël, 29 jaar, @yael.isabelle

De Amsterdamse Yaël heeft een groot hart: na haar studie Psychologie is zij gaan werken als ZZP’er met onder andere kinderen met autisme en kwetsbare jongeren. Daarnaast runt ze samen met haar zus een webshop voor kleding en accessoires. Ze is een echt gevoelsmens met temperament en klaar voor de liefde! Vinden zij en Thomas elkaar?

bachelor kandidaten
Credits: Jasper Suyk

Wij zijn HEEL erg benieuwd.

Thomas van der Vlugt openhartig over het zijn van ‘De Bachelor’ en zijn zware verleden