Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Whut: Lil Kleine gespot met deze Love Island-deelneemster

Zo’n twee weken geleden verscheen er een video online van Lil Kleine die zijn vriendin Jaimie Vaes hardhandig aan haar haren de auto uit sleurde. Sindsdien is er veel gebeurd. Zo heeft Jorik Scholten (de echte naam van Kleine) een tijdje vastgezeten en inmiddels is hij tijdelijk ‘gevlucht’ naar Spanje. Toch lijkt het erop dat hij daar niet helemaal alleen is. Hij trekt op met vrienden en hij is waarschijnlijk gespot met een oud-deelneemster van Love Island.

Hoe zit dat?

Lil Kleine in Spanje

Jorik vertoeft momenteel in het zuiden van Europa. Wat hij daar precies doet is onduidelijk, maar zin in confrontatie heeft hij obviously niet. Roddelaccount @reality.fbi deelde vanmorgen beelden van (waarschijnlijk) oud-Islander Kelly van der Minne, die gezellig samen met Jorik aan een tafeltje zit. De foto is niet heel erg duidelijk, dus we weten niet 100% zeker of het Kelly is. Wel deelt @reality.fbi foto’s van het account van Kelly en het lijkt erop dat zij een foto deelt van die exacte locatie. Aha!

lil kleine spanje
Bron: @reality.fbi

Lil Kleine aangehouden wegens mishandeling

Jorik Scholten kwam twee weken geleden wederom in het nieuws door een geweldadig incicent. Maar dit keer is het vastgelegd op camera. Het gaat om beelden van zaterdagavond 12 februari, gemaakt op de Prinsengracht in Amsterdam. Juice-queen Yvonne Coldeweijer laat weten: “Ik wil dit posten omdat ik denk het tijd vindt voor Jaimie om afscheid te nemen, omdat deze situatie voor haar en haar zoontje niet meer veilig is.”

Yvonne gaat verder: “Het is niet helemaal duidelijk wat de aanleiding was van deze mishandeling, maar volgens een spion is Jaimie met haar zoontje voor de zoveelste keer op straat gezet zonder spullen. Jaimie heeft zelf geen auto, geen huis en geen geld. Ik heb wel begrepen dat ze op dit moment in goede handen is. Zoontje Lío was op dit moment binnen in het huis. Hij zat dus niet in de auto.”

Lil Kleine komt met nieuw album ‘Ibiza Stories’ en hij doet opmerkelijke uitspraak over Jaimie Vaes