Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze twee All Star-Expeditieleden moesten gelijk naar huis en Twitter gaat los

Gister is éindelijk het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson: All Stars begonnen en ja.. dat hebben we natuurlijk gelijk gekeken. In deze editie reizen achttien deelnemers (oud winnaars-en finalisten) naar het tropische Zanzibar om voor eens en altijd uit te maken wie de ultieme Robinson is. Dat de strijd heftiger dan ooit is, wordt in de eerste aflevering al op een pijnlijke manier duidelijk gemaakt. Spoileralert!

Met niet één maar TWEE exits..

Expeditie Robinson All Stars

Er moesten al meteen twee kandidaten het veld ruimen in de eerste aflevering van Expeditie. Voormalig hordeloper Gregory Sedoc en model/muzikant Kay Nambiar werden naar huis gestuurd. Ze moesten tijdens eerste opdracht zichzelf zien te bevrijden om vervolgens een bandana te pakken, zodat ze een plekje in Kamp Noord of Kamp Zuid konden veroveren. Toch was er maar plek voor 16 man en dat betekende helaas exit. Zelf konden ze het niet helemaal geloven.. Meteen naar huis?!

Trouwe kijkers reageerden massaal op Twitter, ook zij konden niet helemaal geloven wat er zojuist was gebeurd. Helemaal na het overbevolkte afvallers-eiland van vorig jaar:

Nieuwe presentatoren

Ook moesten de kijkers even wennen aan het nieuwe presentatieduo. Art Rooijakkers en Geraldine Kemper vervangen Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver tijdens deze editie. Zal er ook ergens nog een Mol tussen zitten..?

Ook de tweede aflevering van het programma verscheen gisteren op Videoland. Abonnees kunnen daarom elke week al vooruitkijken! Heb jij ‘t al gezien?

It’s official: Expeditie Robinson keert terug met speciale ‘All-Star’-editie