Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 24 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Eerste twee (!) afleveringen van Expeditie Robinson All Stars staan nu op Videoland

Begin februari maakte Videoland de speciale ‘All Star’-editie van Expeditie Robinson al bekend. In Expeditie Robinson All Stars gaan halve finalisten, finalisten en winnaars nog één keer de zware strijd aan. Ze strijden om voor eens en altijd uit te maken wie de ultieme Robinson is. De eerste aflevering wordt vandaag op Videoland gezet maar er is nóg een verrassing..

Videoland doet hier een schepje bovenop en geeft ons gelijk twee afleveringen!

Expeditie Robinson All Stars

Dit keer presenteren Art Rooijakkers en Geraldine Kemper het programma. Geraldine liet een aantal weken geleden weten: “Wat de makers nu weer hebben bedacht voor de Videoland-versie van Expeditie Robinson… dat is zo bijzonder”. Ook vertelde ze dat zij en Art al veel gesproken hadden over het nieuwe avontuur. Vanaf vandaag kunnen ook zij, het eindresultaat van de speciale editie zien.

Kandidaten Expeditie Robinson All Stars

De kandidaten die we teruggaan zien in Zanzibar, zijn: Bertie Steur, Carlos Platier Luna, Dio, Dominique Hazeleger, Edith Bosch en Ferry Doedens, Gregory Sedoc, Hugo Kennis, Jan Bronninkreef. Ook Kay Nambiar, Krystl Pullens, Mariana Verkerk, Niels Gomperts, Rita Berger, Sebastiaan Labrie en Thomas Dekker doen mee. Wie van deze kandidaten zal de winnaar van Expeditie Robinson All Stars worden?

Videoland

Videoland geeft ons alvast een kleine inkijkje op hun Instagram-kanaal. Ook is in de video te horen dat de kandidaten erg gespannen zijn. Zo zegt Jan Bronninkreef: “Je zit hier met alleen maar winnaars en finalisten, alleen maar mensen die super gemotiveerd zijn om het eind te halen.” Kay Nambiar zit vol met spanning: “Ik weet wat er komen gaat, tegelijkertijd weet ik ook helemaal niet wat er komen gaat.”

Dit moet je zien

Expeditie Robinson All Stars is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4/ Ook kunnen Videoland-abonnees nu wekelijks vooruitkijken. YES! ‘Eilandpraat,’ gepresenteerd door Luuk Ikink, is wekelijks om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Gaan jullie kijken?!

Speciale Videoland-editie Expeditie Robinson óók te zien op tv