Emma Toussain
Emma Toussain Food 24 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

McDonald’s-liefhebbers opgelet: de veggie McKroket is eindelijk terug!

Fastfoodketen McDonald’s brengt soms burgers uit die wel heel erg goed in de smaak vallen. Helaas zijn de meesten tijdelijk en dat betekent dat ze na een aantal weken weer van het menu verdwijnen. Dit gebeurde dan ook met de vegetarische McKroket. Ontzettend populair.. en tijdelijk. Maar goed nieuws, want de veggie McKroket is eindelijk terug!

GE-WEL-DIG.

McDonald’s McKroket

De Veggie McKroket is gemaakt van vegetarisch draadjesvlees op basis van eiwit met een klein beetje peterselie. De burger smaakt nét iets anders dan de normale McKroket maar sommigen beweren zelfs dat de vega-variant lekkerder is en veel vleeseters halen deze burger dan ook om die reden. De burger wordt geserveerd met dezelfde iconische mosterdsaus en op hetzelfde broodje als de reguliere versie. Het water loopt ons al in de mond.

McDonald’s denkt graag mee met klanten en zo zijn er sinds 2019 al meerdere vegetarische opties gelanceerd. Denk maar aan de Veggie Kipnuggets, Veggie McChicken en de Veggie Homestyle Crispy Chicken. Ook bracht de fastfoodketen een vegan burger uit, namelijk de McPlant.

McDonald’s lanceert allereerste vegan burger: McPlant

Wéér tijdelijk

En dan het slechtere nieuws.. deze burger staat wederom tijdelijk op het menu. Dus wil je er zeker van zijn dat je ‘m niet mist? Zorg dan dat je een dezer weken even langsgaat. Je kan het restaurant weer in maar je kan natuurlijk ook een rondje (of 2) door de McDrive.

McDonald’s zelf noemt het nu al dé comeback van 2022 en wij zijn het daar wel een beetje mee eens. Dat wordt inslaan!

Goals! Doe de quiz en kom erachter welke McDonald’s snack jij bent want dat heb je altijd al willen weten