Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Sterrenbeelden 24 feb 2022
Leestijd: 4 minuten

Dit karakter uit Euphoria ben jij volgens je sterrenbeeld

Iedereen is geobsedeerd door de Amerikaanse hitserie Euphoria. Jij ook? De show gaat over middelbare scholieren die allemaal om proberen te gaan met verschillende probleemsituaties. Denk bijvoorbeeld aan drugs, geweld en seks. Elk persoon in de serie heeft een eigen karakter en deze is dan weer te koppelen is aan een sterrenbeeld.

Welk Euphoria karakter lijkt nou het meest op jouw sterrenbeeld?

Sterrenbeeld Euphoria

Elk sterrenbeeld heeft een ander karakter. Zo is een Ram bijvoorbeeld onafhankelijk en strijdlustig, een Stier betrokken en geduldig en een Tweeling geestig en slim. Zo heeft elk sterrenbeeld wel iets waar hij of zij bekend om staat.

Ben je benieuwd hoe dat bij jou zit? Lees dan snel verder, want dit Euphoria karakter lijkt het meest op jou gebaseerd op je sterrenbeeld:

Ram: Ashtray

Ashtray is net als een Ram niet bang voor een tegenslag, hij is strijdlustig, beschermend en ook een beetje impulsief. Ashtray laat je veilig voelen en zal altijd voor je opkomen.

Stier: Gia

Gia is een fel maar loyaal persoon en is heel betrouwbaar. Ze zoekt naar gevaar en overtreedt vaak de regels, maar gaat nooit té ver en blijft altijd zichzelf. Ze weet van wie ze houdt en wat haar waarden zijn. Gia is een vriendin waar je op kan bouwen.

Tweeling: Kat

Kat is slim en vindingrijk, echt een typische tweeling. Ze houdt van haar onafhankelijkheid en is soms lief en ondeugend. Kat gelooft niet in labels en met haar kan je echt plezier maken.

Kreeft: Fezco

Een Kreeft is sympathiek, beschermend, liefdevol en zal de mensen op hem heen nooit in de steek laten. Precies deze eigenschappen van dit sterrenbeeld heeft Fezco ook. Hij heeft een familiebedrijf met zijn broertje en zal hem dan ook altijd beschermen. Hij lijkt stoer, maar heeft een klein hartje.

Leeuw: McKay

Hij is zelfverzekerd, sympathiek en vecht voor wat hij wil hebben. Dit zijn de echte eigenschappen van een Leeuw. Wanneer McKay zijn voetbaldroom niet meer waar kan maken, gaat hij opzoek naar iets anders. Hij geeft dus zeker niet op! McKay is romantisch dat was te zien aan hoe hij Cassie behandelde, wel kan de zelfverzekerdheid die een Leeuw heeft ervoor zorgen dat hij zijn emoties niet toont en dat hij ‘harder’ overkomt dat hij is.

Maagd: Rue

Een Maagd is slim, aardig en een beetje geheimzinnig. Precies zoals Rue ook is, ze is slimmer dan ze denkt maar ze houdt van drama en roddels. Ook kan zich ook goed op de achtergrond houden en een luisterend oor bieden, maar wel als ze daar zelf zin in heeft.

Weegschaal: Jules

Jules is iemand die graag vrienden maakt en opzoek is naar de liefde. Het sterrenbeeld Weegschaal is iemand die verliefd en dus is Jules een echte Weegschaal. Ze is populair en haar fijne energie steekt anderen aan. Ben jij een Weegschaal? Dan zul je jezelf hier vast in herkennen.

Schorpioen: Maddy

Een Schorpioen is verleidelijk, loyaal, sexy en extreem intuïtief. Als het om Nate gaat is Maddy super loyaal en daarnaast zie je dat ze intuïtief is. Ze heeft niet voor niks nog steeds de geheime schijf van Cal.

Boogschutter: Elliot

Een Boogschutter is graag onder mensen en heeft een open mind. Precies zo is Elliot ook. Hij past zich aan aan de eigenschappen van de mensen waarmee hij is. Avontuurlijk en wild is een Boogschutter ook. Elliot stal drank van een slijterij en vond dat nog leuk ook. Je kan dus wel zeggen dat het echt een wild-one is.

Steenbok: Nate

Ambitieus en wijs, dat is Nate. Hij heeft een woede die altijd in hem zit en ervoor zorgt dat hij zoveel ambitie heeft. Net als het sterrenbeeld Steenbok weet hij altijd alles als eerst.

Waterman: Lexi

Lexi is excentriek en dat verklaart dan ook dat ze ervoor koos om Bob Ross te zijn met Halloween. Ook is ze in sociale kringen zeer oplettend en ze ziet dingen die anderen niet zien. Lexi is een typische Waterman.

Vissen: Cassie

Heb je als sterrenbeeld Vissen? Dan ben je spiritueel, zachtaardig, rustig en wil je graag liefde geven. Cassie is dromerig en emotioneel en dit past hier goed bij. Ze wil andere mensen fascineren en houdt van gefascineerd worden. Vissen, herkennen jullie je in Cassie?

Wie is het meest kinky? Dit zegt je sterrenbeeld over je seksleven