Redactie
Redactie Sterrenbeelden 1 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn jouw behoeften aan intimiteit in een relatie volgens de sterrenbeelden

Intimiteit is zoveel meer dan lichamelijke aantrekkingskracht. Het draait om emotionele verbinding. Om chemie, aantrekkingskracht, maar vooral om het gevoel van verbondenheid met iemand anders. Volledig jezelf kunnen zijn, je veilig en gekoesterd voelen. En daar heeft de kosmos invloed op, wij delen de behoefte aan intimiteit per sterrenbeeld in een relatie.

Over intimiteit is iedereen bedachtzaam: pas als iemand zeker is van (wederzijdse) liefde zal hij of zij overgaan tot intimiteit. Je moet je immers kwetsbaar opstellen, je hart openen en dat is eng. Hoe je dat doet? Dat hang af van de manier waarop intimiteit voor een sterrenbeeld een rol speelt.

Intimiteit volgens de sterrenbeelden

Ram

Ram is flirterig, krachtig en energiek. Ze nemen graag initiatief zowel in als buiten een relatie, dus wanneer het op intimiteit aankomt, houden ze zich niet in! Lichamelijke aantrekkingskracht en aanraking zijn belangrijk voor Ram en ze zoeken een partner die dit ook waardeert.

Stier

Geregeerd door Venus, planeet van de liefde, is Stier erg sensueel. Ze zoeken naar betekenisvolle relaties en zullen zich niet snel blootgeven aan jan en alleman. Er moet eerst een basis van vertrouwen zijn voordat je zelfs maar een knuffel van ze krijgt!

Tweeling

Tweelingen zijn flirterig en vol humor. Ze zoeken naar intimiteit met iemand die dezelfde flirt skills heeft en met wie ze kunnen lachen én een serieus gesprek kunnen voeren. Op het gebied van lichamelijke intimiteit houden ze van plagen, speelsheid en opwinding! Dat belooft wat in bed!

Kreeft

Dit teken is een pleaser, ze willen graag voor anderen zorgen en plaatsen die behoeften op de eerste plek. De Kreeft is enorm intuïtief, emotioneel, zachtaardig en lief. Voorspel is een belangrijk onderdeel voordat ze seks hebben, Kreeft gaat nooit te snel, maar neemt wél de tijd.

Leeuw

Leeuw is zelfverzekerd, dramatisch en gepassioneerd en dit zien ze graag in een relatie terug. Never boring en soms zelfs iets té vurig. De Leeuw heeft van nature een grote aantrekkingskracht, houdt van lichamelijk contact en willen net zoveel krijgen als dat ze geven.

Maagd

De Maagd is praktisch en realistisch, maar als ze iemand écht leuk vinden, komt hun romantische kant tevoorschijn. Maagd besteedt aandacht aan ieder klein detail, dus als ze intiem zijn met iemand, zijn ze oprecht, zacht en verleidelijk.

Weegschaal

Weegschaal is net als Stier een sterrenbeeld dat geregeerd wordt door Venus, planeet van de liefde. Ze hechten veel waarde aan harmonie en vrede in een relatie en zoeken naar iemand die emotioneel met ze kan levelen. Romantische gebaren worden door Weegschaal enorm gewaardeerd.

Schorpioen

Schorpioen staat bekend om zijn passie en vurigheid. Als meest intense sterrenbeeld in de astrologie hebben ze behoefte aan emotionele diepgang en lichamelijke aantrekkingskracht. Ze zijn niet zomaar intiem, maar willen eerst een diepere connectie ervaren.

Boogschutter

De behoefte aan vrijheid staat voor Boogschutter op plek een en ze zullen zich niet snel settelen. Echter, wanneer ze dat wél doen, dan ga je een romantisch avontuur met Boogschutter tegenmoet. Ze zijn alles behalve saai, een tikkeltje speels en erg open minded over de liefde en het leven. In de slaapkamer proberen ze graag nieuwe dingen…

Steenbok

Als realist is Steenbok moeilijk te vangen voor romantische gebaren. Eerlijk gezegd stellen ze zich niet snel kwetsbaar op en vinden ze het moeilijk om emoties te delen. Ze hebben behoeften aan zekerheid en stabiliteit, als ze dit eenmaal vinden, is de verbinding zo intens; daar kun je op bouwen.

Waterman

Waterman is erg onafhankelijk. Ze doen graag hun eigen ding, maar als ze met iemand zijn met wie ze op intellectueel niveau levelen, dan gebeuren er mooie dingen. Comfort en veiligheid zijn twee sleutelwoorden voor Waterman.

Vissen

Vissen zijn ongelofelijk gevoelig en empathisch. Ze stellen zich dan ook makkelijk emotioneel kwetsbaar op, een kracht en valkuil tegelijkertijd want ze worden daardoor ook sneller gekwetst. Compassie en tederheid in de slaapkamer zijn belangrijk voor Vissen.

Intimiteit voor sterrenbeelden is iets moois en erg belangrijk in een relatie. Herken jij je in deze inzichten vanuit de kosmos?

Voor de zomer nog wat kilo’s kwijtraken? Wij vroegen ChatGPT een plan te maken